ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är årets tio porrigaste filmer

Emma Björkman · 6 Okt 2013
Uppdaterad 6 Okt 2013
10.  ”Thanks for sharing”  Mark Ruffalo och Gwyneth Paltrow sexmissbrukare som kämpar med ett tolvstegsprogram för att komma ur sitt beroende.

10. ”Thanks for sharing”  Mark Ruffalo och Gwyneth Paltrow sexmissbrukare som kämpar med ett tolvstegsprogram för att komma ur sitt beroende.


Vi är mitt i den snuskigaste biosäsongen någonsin enligt grupp konservativa i USA. De har sammanställt en lista över årets tio porrigaste filmer.

klar

Artikellänk är kopierad

9. ”Kill your darlings” 
  Daniel Radcliffe spelar poeten Allen Ginsberg. Filmen visar hur han onanerar och hur han har sex med en annan man.  .
9. ”Kill your darlings” Daniel Radcliffe spelar poeten Allen Ginsberg. Filmen visar hur han onanerar och hur han har sex med en annan man.  .
8. ”Concussion” 
  En kvinna får hjärnskakning och den förvandlar henne från lesbisk hemmafru till prostituerad.
8. ”Concussion” En kvinna får hjärnskakning och den förvandlar henne från lesbisk hemmafru till prostituerad.
7. ”Afternoon delight” 
  En kvinna tar hjälp av strippor för att väcka glöden med sin man.
7. ”Afternoon delight” En kvinna tar hjälp av strippor för att väcka glöden med sin man.
6. ”Adore” 
  Två kvinnliga vänner har sex med varandra söner. MRC kallar handlingen för ”pseudo-incestuös”.
6. ”Adore” Två kvinnliga vänner har sex med varandra söner. MRC kallar handlingen för ”pseudo-incestuös”.
5. ”A teacher” 
  Handlar om en kvinnlig high schoollärare som har sex med en manlig elev.
5. ”A teacher” Handlar om en kvinnlig high schoollärare som har sex med en manlig elev.
4. ”Palo Alto” 
  James Franco spelar en fotbollstränare som förför high schooleleven Emma Roberts. Baserad på en novellbok med samma namn av James Franco.
4. ”Palo Alto” James Franco spelar en fotbollstränare som förför high schooleleven Emma Roberts. Baserad på en novellbok med samma namn av James Franco.
3. ”Child of God” 
  James Francos film handlar om en man som gillar att ha sex med döda människor. MRC hänvisar till en intervju där James Franco säger att han inte vill framstå som en knäppgök men ”det var väldigt fascinerande för mig”.
3. ”Child of God” James Francos film handlar om en man som gillar att ha sex med döda människor. MRC hänvisar till en intervju där James Franco säger att han inte vill framstå som en knäppgök men ”det var väldigt fascinerande för mig”.
2. ”Blå är den varmaste färgen” (Sverigepremiär 22 november) 
  Vann Guldpalmen på Cannes filmfestival och innehåller en tio minuter lång lesbisk sexscen mellan den vuxna Emma och 15-åriga Adele (som spelas av 19-åriga Adèle Exarchopoulos).
2. ”Blå är den varmaste färgen” (Sverigepremiär 22 november) Vann Guldpalmen på Cannes filmfestival och innehåller en tio minuter lång lesbisk sexscen mellan den vuxna Emma och 15-åriga Adele (som spelas av 19-åriga Adèle Exarchopoulos).
1. ”Don Jon” (Sverigepremiär 25 oktober) 
  I en scen kommer Scarlett Johansson på Joseph Gordon-Levitts rollfigur när han onanerar. MRC hänvisar till en intervju där Joseph Gordon-Levitt har sagt att ”porr är okej”.
1. ”Don Jon” (Sverigepremiär 25 oktober) I en scen kommer Scarlett Johansson på Joseph Gordon-Levitts rollfigur när han onanerar. MRC hänvisar till en intervju där Joseph Gordon-Levitt har sagt att ”porr är okej”.

”Om grafiskt, sjabbigt, dysfunktionellt sex inte låter som en kul kväll på biografen finns det inte mycket för dig på bio just nu. En stor del av Hollywoodfilmerna har antingen sex som huvudfokus eller som en del av handlingen: sex med minderåriga, porrmissbruk, sexmissbruk, grafiskt sex mellan homosexuella och till och med nekrofili”, skriver Katie Yoder, Joe Anderlik och Betty Anderlik på konservativa Media Research Center. Här är deras lista över de tio porrigaste filmerna på vita duken under 2013.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro