ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är årets Way Out West-bloggare

Johan Kellman-Larsson · 10 Aug 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En stockholmare och en göteborgare  Men musik- och festivalintresset förenar  Möt Metros festivalbloggare

Metros Way Out West-bloggare har ett stort musik- och festivalintresse och är heltaggade inför årets fest.

Yasmin Tilles, 23 år från Stockholm. Vad kan läsarna förvänta sig av din blogg?– Det blir mycket av mina personliga upplevelser. Räkna med en smula humor och ironi också. Jag kommer uppdatera ofta och försöka få med så många bilder och video­klipp som möjligt. Läsarna ska få känslan av att de är på på plats i Slottskogen.

Vad ser du mest fram emot?  – Jag missar absolut inte Wu-Tang Clan, Axwell, MIA och The Chemical Brothers. Styrkan med årets startfält är att det finns en grymt bra bredd. Jag ser även fram emot alla duktiga house-dj:s.

Den andra festivalbloggaren är Anna Olsson Fladby, 18 år från Göteborg.

Vad kan läsarna förvänta sig av din blogg?– Eftersom jag är intresserad av musikjournalistik och är en van skivrecensent är det så klart viktigt för mig att rapportera från konserterna. Men jag kommer även göra mitt bästa för att fånga den allmänna stämningen på festivalen.

Vad ser du mest fram emot?– MIA, Iggy Pop, och LCD Sound System. The National vill jag se också, deras senaste skiva är väldigt bra. Wu-Tang Clan är även det en riktigt bra bokning. Mixen mellan stora band som jag länge velat se och mindre indieband är perfekt. Det lär bli svårt att hinna med allt.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Kellman-Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro