ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Aviciis nya reklamfilm för Volvo

Alva Forsberg Fierro · 8 Maj 2015
Uppdaterad 8 Maj 2015

I premiärvideon får vi se stjärn-dj:ns vändning i livet efter flera tuffa år på turné. – Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil, säger Avicii.

klar

Artikellänk är kopierad

Volvos reklamfilm med  Zlatan Ibrahimović när han reciterar ”Du gamla du fria” blev en stor succé och har fått mer än 5,4 miljoner visningar på Youtube.

Nu skriver Volvo nästa kapitel av ”Made By Sweden” med en av världens största artister – Tim ”Avicii” Bergling. I reklamfilmen, som lanserades under fredagskvällen, gör han sin egen tolkning av låten ”I’m feeling good” tillsammans med sångerskan Audra Mae.

Låten representerar hans nya, lugnare liv efter flera års hårt turnerande.

– Det senaste åren har jag varit ute på turné hela tiden, förutom de nio månaderna under min time-out. Jag gjorde ungefär 325 spelningar per år och reste mycket. Det kunde inte fortsätta så. Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil, säger Avicii i ett pressmeddelande.

►LÄS MER: Avicii spelar på prinsbröllopet

Med kampanjen ”A New Beginning” är tanken att han ska samla styrka och energi tillsammans med familj och vänner hemma i Sverige. I filmen får man följa Avicii på platser som betytt mycket för honom. Han åker runt i Stockholm, på stranden i skånska Sandhammaren och äter middag med familjen och de närmsta vännerna i Ljungshusen, söder om Malmö.

– Hela den här resan, med att omvärdera och börja om, är vad filmen och musiken handlar om, säger Avicii.

► LÄS MER: Chuck Norris vs Jean-Claude Van Damme

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro