ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är bästa after worken i Malmö

Lilla vardag · 21 Mar 2017
Uppdaterad 23 Mar 2017
Pub Kuntze är en av tipsen från Lilla vardag.

Pub Kuntze är en av tipsen från Lilla vardag. Foto: Torbjörn Lagerwall


Det kryllar av mysiga krogar i Malmö att samlas på efter jobbet för avslappnat häng. Här är Clara Sundelius och Zandra Anderssons bästa tips.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Malmö Saluhall. Gibraltargatan 6, MalmöDet självklara stället för dig som efter en arbetsvecka vill kombinera inköp av fina råvaror med ett gott glas av valfri sort. Här ryms god mat, härlig stämning och en fin helgbukett under samma tak. Från och med mitten av mars månad är här även öppet till kl. 21 på fredagar!

2. Out of OfficeEn afterwork som hoppar från ställe till ställe. Eventet hålls en gång i månaden och är mycket populärt. Detta innebär att entré-kön växer sig lika lång som förväntningarna växer sig höga.

3. MöllevångstorgetVåren har kommit till Malmö och vad passar då bättre än att vända ansiktet mot solen med ett glas i handen på en av torgets uteserveringar. Här ryms plats för stora sällskap och när hungern smyger sig på kan en välja och vraka mellan mat från världens alla hörn.

4. Sankt Gertrud. Östergatan 7, MalmöFredag efter kl 16.00 slås dörrarna till Pub Kuntze upp. Hit går du främst för musikens skull men även för att på bästa sätt fånga de ljumma vår- och sommarkvällarna. En bar på en bakgård under bar himmel, ett ställe att ta en sipp och ha det gott på helt enkelt.

5. Lilla Torg

Här samlas malmöiter tillsammans med besökare av staden. Malmös mest pittoreska hörn där uteserveringarna avlöser varandra. Här kryllar det av ställen för dig som vill avrunda arbetsdagen med trevligt sällskap.

Clara Sundelius och Zandra Andersson driver Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn.

klar

Artikellänk är kopierad

Lilla vardag
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro