ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är bästa filmerna som du kan streama

Aron Andersson · 12 Feb 2017
Uppdaterad 7 Maj 2017

Foto: Rex / Montage


Tusentals titlar att välja mellan och bara skit att se. Vissa kvällar kan helt försvinna i planlöst bläddrande bland det överväldigande streamingutbudet. Men bryt inte ihop. Metro rycker ut, och listar filmerna du borde ge en chans.

klar

Artikellänk är kopierad

Oavsett om det handlar om något löjligt lättsamt, något som får dig att bita på naglarna eller bara lite hjärndöd action så finns det enormt mycket att välja mellan på streamingtjänster som Netflix, Viaplay och C More.

Dessvärre är det inte alltid så enkelt att hitta de bästa titlarna när du bläddrar runt på egen hand. Och många kvällar kan den berömda beslutsångesten slå till. Metro har därför grävt djupt i streamingutbudet och valt ut lite av det bästa som finns att hitta.

Här är bästa filmerna på Netflix

Netflix har fortfarande det största utbudet, även om det inte alltid handlar om det senaste. På sista tiden har streamingjätten i stället satsat på egna produktioner, vilket framförallt märks av på tv-seriesidan. Men även bland filmerna finns flera guldkorn.

Här är bästa filmerna på Viaplay

Bland svenska tjänster har Viaplay det tveklöst största utbudet och ett trumfkort i det avtal som tecknats med Disney. Här går även att hitta en hel del relativt nya titlar för den som inte hunnit gå på bio på ett tag.

Här är bästa filmerna på C More

Hos C More är inte utbudet det största – men det vägs upp av att det finns ett bra utbud av nya titlar.

Här är bästa filmerna på HBO Nordic

Det minsta filmutbudet finns på HBO Nordic, som mest fokuserat på klassiker och kritikerfavoriter. Trots ett smalt utbud finns alltså en del kvalitetsrullar, men filmer för hela familjen är det särskilt ont om.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro