ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är bästa ölhaken i Malmö

Aurora Percovich Gutierrez · 2 Sep 2017
Uppdaterad 2 Sep 2017
Fregatten är en av haken Metros skribent tipsar om.

Fregatten är en av haken Metros skribent tipsar om. Foto: Fregatten/Facebook


I Malmö finns det många klassiska hak där man dricker billig öl och kanske äter pommes, pizza eller kanske en planka? Idag tipsar vi om några pärlor bland haken.

klar

Artikellänk är kopierad

Fregatten, Föreningsgatan 87 C

Ibland vill man dricka ett glas i en lokal som känns som en båt och då är Fregatten den perfekta platsen. Här finns billig öl, polska piroger och en riktig stor chans att någon berättar sin livshistoria för dig.

Restaurang Le Le, Bergsgatan 15På Restaurang Le le hittar du bland de billigaste ölen i Malmö, riktigt gullig personal och ett klientel som i princip representerar stadens alla hörn. Ibland visas det fotboll, ibland någon annan sport från tv:n som står på baren.

Pizzeria Rex, Nobelvägen 107Nobelvägen och gatorna runtomkring är en oas för den som gillar billiga ölhak. Pizzerian Rex är en klassisk plats i Malmö och här blandas områdets många olika typer av människor. Ät pizza på uteserveringen och snegla på allt som händer eller gå ner i källaren och spela en runda flipper eller två.

Family Pub, Nobelvägen 52På andra sidan Nobelvägen hittar du Family Pub som på senaste tiden har blivit en samlingsplats för Nobelvägens nya invånare. Även här hittar du öl och pizza, allt man behöver helt enkelt.

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro