ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Biebers alla skandaler

Anneli Sandberg · 31 Jan 2014
Uppdaterad 2 Jul 2014

Kommer ni ihåg då Justin Bieber var en oskuldsfull skötsam popstjärna? Inte vi heller. Det senaste året har varit kantat av så många skandaler att man tappat räkningen. Metro har försökt sammanfatta Biebers skandalår.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress
Foto: Alloverpress

I torsdags greps Justin Bieber för rattfylleri och nu höjs röster om att den unge stjärnan behöver söka hjälp.

Selena Gomez, Biebers ex-flickvän, som bröt upp från honom i november 2012 skrev ” Du är en drogmissbrukare. Du behöver hjälp” till honom i ett sms för några dagar sedan enligt RadarOnline.

En person berättar för MailOnline att hans familj oroar sig.

– Personer runt Justin vill hans bästa och de hoppas att han själv ska komma till den punkten att han förstår att han behöver hjälp.

Här är en sammanfattning av Biebers skandal-år.

5 mars 2013

Justin Bieber var nästan två timmar försenad till sin konsert i London. När han väl dök upp på scenen buade publiken ut honom. Vid den tiden hade många barnfamiljer redan lämnat arenan eftersom det var skoldag dagen därpå. The Sun skrev senare att Bieber ursäktar sin försening med att han spelade tv-spel och glömde bort tiden.

8 mars 2013

Under nästa konsert i London kollapsar Justin Bieber.

– Justin blev väldigt andfådd, han har klagat hela showen. Han är bakom scenen med ambulanssjukvårdare och läkare, sade Biebers manager Scooter Braun till publiken.

Han slutförde showen men tillbringade natten på sjukhus där han fick syrgas. Det var inte första gången Bieber kollapsat på scen. Under 2012 föll han in i en glasvägg i Paris.

9 mars 2013

På morgonen när Justin Bieber ska lämna sjukhuset i London är han less på alla fotografer. När en fotograf kallar Bieber för ”Din jävla idiot” tappar han humöret, kliver ur sin bil och skriker ”Vad sa du? Jag ska fan slå ihjäl dig” framför kamerorna medan hans livvakter håller fast honom.

11 mars 2013

Justin Bieber ställer in sin konsert i Lissabon av okänd anledning.

27 mars 2013

En granne till Justin anklagar honom för att ha spottat honom i ansiktet och mordhotat honom. Grannen hade klagat på att Bieber körde sin Ferrari för fort i bostadsområdet och för att han lät sina kompisar ha högljudda fester i hans hus medan han själv var på turné.

I juli anklagas Bieber för att ha spottat en dj i ansiktet.

14 april 2013

Bieber stannar till i Amsterdam och besöker Anne Franks hus och lämnar ett meddelande i gästboken som sedan publiceras på museets Facebooksida. Där skriver han: ”Verkligen inspirerande att vara här. Anne var en fin tjej. Förhoppningsvis skulle hon ha varit en belieber”. Många fans rasade över inlägget och tyckte att Bieber inte visade respekt.

24 april 2013

Strax innan Bieber ska spela i Globen i Stockholm bestämmer sig krogkommissionen att göra en husrannsakan i turnébussen efter att en polis känt cannabisdoft. En mindre mängd narkotika och en elpistol hittades men det fanns ingen skälig misstänkt för brottet.

10 juli 2013

Bieber och hans kompisar hade besökt en nattklubb i New York och på väg ut gick de genom restaurangens kök. Där passade stjärnan på att uträtta sina behov i en hink i köket medan hans kompisar skriker och tjoar. Innan de lämnar restaurangen sprayar de rengöringsmedel på en affisch av Bill Clinton medan de skriker ”Fuck Bill Clinton”. Allt fångas på film.

1 oktober 2013

Justin lägger ut en bild på sig själv på Twitter där hans två livvakter bär honom upp för den kinesiska muren. Många av hans följare rasar och ifrågasätter om han blivit en diva. Senare avslöjas det att bilden är från en inspelning till en musikvideo som Bieber spelar in.

1 november 2013

Justin ses, enligt New York Post, lämna bordellen Centaurion São Paolo i efter att ha tillbringat tre timmar där inne. När han lämnar bordellen är han i sällskap med två kvinnor som eskorteras till stjärnans hotell i två olika bilar.

5 november 2013

En tjej lägger ut ett videoklipp där hon filmat en sovande Justin Bieber. Han ligger på säng med sin favoritkeps intill honom och tjejer som filmar gör slängkyssar till honom.

6 november 2013

Justin fotograferas då han tillsammans med en kompis sprayar graffiti på en hotellvägg i Rio de Janeiro. Bieber fick böter för händelsen.

7 november 2013

2011 påstod en kvinna att Bieber var pappa till hennes barn. I november sa en annan kvinna detsamma. Hon påstod att hon och Bieber hade tillbringat en natt tillsammans i Miami efter en av hans konserter. Bieber bestämmer sig för att göra ett faderskapstest.

10 januari 2014

Samma granne som anmälde att Bieber spottade honom i ansiktet ringde polisen på kvällen och sa att Bieber kastade ägg på hans hus. Enligt rapporter till TMZ kastade stjärnan 20 ägg på huset.

20 januari 2014

När polisen skulle beslagta videoinspelningar som bevismaterial i äggkastningen hittade man droger och drogtillbehör i Biebers hus. Biebers kompis Lil ´Za greps vid tillfället.

21 januari 2014

Radaronline publicerar en sms-konversation mellan Selena Gomez och Justin Bieber som de påstår är äkta. De börjar med att Bieber skriver att han älskar Gomez men hon är inte intresserad.

– Jag köper inte det skitsnacket längre. Jag var ärligt mot dig och gav dig en andra chans. Mina kompisar hade rätt. Du är en sån skitstövel, svarade hon.

– Du är en drogmissbrukare. Du behöver hjälp, fortsatte hon.

Då skickade, enligt tidningen, Justin en bild på sin penis.

– Sluta. Kom inte och säg att du inte saknar det här, skrev han samtidigt som han skickade en bild där han står med sin erigerade penis i vänster hand.

– Du måste in på avvänjning. Du är sjuk, svarade Selena.

Konversationen fortsätter och Selena ifrågasätter hur han kan låta kompisen Lil Za ta på sig skulden för hans brott.

– Du behöver växa upp. Jag hoppas du åker in för äggattacken. I nuläget förtjänar du det, skriver hon och då tappar Bieber humöret.

– Dra åt helvete! Skulle jag behöva växa upp? Ha, ok. Njut av livet utan mig, bitch. Dra åt helvete. Scooter också. Alla kan dra åt helvete. Jag är klar med er.

– Jag kan inte höra dig över högarna av mina pengar. Du är bara berömd tack vare mig. Det vet du. Jag vet det. Alla vet det. Hej då.

22 januari 2014

Justin lever rövare i Miami tillsammans med några kompisar. De går på strippklubben ”King of Diamonds Gentlemens club” och spenderar, enligt Daily Mail, 75 000 kronor på klubben.

23 januari 2014

Bieber stoppas av polis efter att påverkad ha kört omkring i en hyrd Lamborghini. Vid gripandet gjorde han motstånd. Han saknade giltigt körkort och på polisstationen testades han och greps misstänkt för rattfylleri. Under en presskonferens på torsdagen sa Biebers representanter att stjärnan hade rökt marijuana och druckit öl innan han satte sig i bilen. Han hade också tagit antidepressiva medel.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro