ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är bilden på den misstänkta mördaren

Åsa Larsson · 22 Okt 2015
Uppdaterad 23 Okt 2015
Bilden föreställer den misstänkte gärningsmannen i knivdådet i Trollhättan. Den har retuscherats och lagts upp på nätet av en av eleverna.

Bilden föreställer den misstänkte gärningsmannen i knivdådet i Trollhättan. Den har retuscherats och lagts upp på nätet av en av eleverna.


Just nu sprids en bild av den maskerade mannen som misstänks ha attackerat elever på Kronan i Trollhättan. Metro har pratat med en av eleverna i åttan, som bekräftar att mannen på bilden är samme som den misstänkte gärningsmannen.

klar

Artikellänk är kopierad

Bland eleverna sprids nu en bild av gärningsmannen, där man ser att han är klädd i någonslags svart utklädsel och har en machete. En 14-årig flicka som Metro talat med bekräftar att den föreställer gärningsmannen.

– Det var många som tog kort med honom och trodde att det var ett prank .

Eleverna som tog bilder med gärningsmannen befann sig ute i korridoren, medan hon själv var inne i sitt klassrum.

Sa mannen någonting?

– Nej, han var helt tyst, till och med när han knivhögg en i min klass.

►LÄS MER: Dödlig knivattack på skola

14-åringen var i klassrummet när gärningsmannen kom dit.

– Han knackade på dörren och jag trodde att det var en Halloween-kostym. Han kollade på oss alla och sen knivhögg han den eleven som öppnade dörren. Sedan kollade han runt igen, som om han skulle göra det fler gånger, men sen gick han.Aftonbladet har också talat med en elev som bekräftar att det är den misstänkte mördaren som syns på bilden. Flickan mötte två kompisar i korridoren som stod tillsammans med mannen. De trodde alla att han skämtade. Sedan kom en lärare fram och sa åt mannen att han skulle gå, skriver Aftonbladet. 

– Han bara nickade, sedan högg han kniven i lärarens högra sida, säger eleven till tidningen.

– Efteråt jagade han oss genom skolan, vi var hemskt rädda, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro