ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Björn Ferrys julgran med pungkulor

Aron Andersson · 28 Nov 2012
Uppdaterad 29 Nov 2012
Här är Björn Ferrys julgran med pungkulor

Här är Björn Ferrys julgran med pungkulor Foto: Scanpix / Montage


Skidskyttemästarens peniskonst ska sprida julglädje i Östersund. Nu står snoppgranen framför stadens rådhus.

klar

Artikellänk är kopierad

– Den blir bra. Jag var precis och fotade vid den. Det ska bli spännande att se hur den ser ut i kvällsmörkret, sa Björn Ferry vid landslagets presskonferens på lördagen.

Det är inte första gången som skidskytten gör konst med peniskoppling. Han har tidigare designat ”pillesnas i vas” som produceras i Ramnäs glashytta.

När han fick i uppdrag att ansvara för årets julgran i Östersund, en uppgift som förra året sköttes av  Lars-Åke 'Babsan' Wilhelmsson, var det därför inte långsökt att en fallos skulle stå som modell. Men alla är inte lika glada. "Min dotter på tio år tycker att granen är äcklig med pungkulor och sädkottar. Hur kan någon göra så mot julen, var hennes kommentar. Och dessutom behöver granen kondom", skriver en upprörd förälder i en nätkommentar, enligt TT.

Två gigantiska kulor pryder granens nedre regioner men själv är upphovsmannen inte helt nöjd med sitt verk. – Jag hade velat ha rejäla pungkulor under. Nu är de liksom inne i granen, de sticker inte ut så mycket, säger han till TT.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro