ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är de bästa asiatiska restaurangerna i Malmö

Anna Berghe · 10 Maj 2017
Uppdaterad 10 Maj 2017

Det asiatiska kökets välutvecklade smakpalett tilltalar oss nordbor och jämte husman och pizza älskar vi asiatiskt mat. Här är Anna Berghes lista på Malmös bästa asiatiska krogar.

klar

Artikellänk är kopierad

Kin Long

Pink Head Noodle BarAdress: Gibraltargatan 6, MalmöÖppettider: Mån-Tors 11.30 -19 Fre 11.30 -21 Lör 11.30-17 Sön 11.30-16Prisklass: BudgetKommentar: Malmö, Skåne ja Öresundsregionen har Wade Brown att tacka för mycket. Denna aussie har i det dolda, med sin fenomenala kokonst, bidragit enormt till regionens matscen och arbetat på några av stadens bästa restauranger. Efter en kortare succé med pop-up sejour på Regementsgatan flyttade Mr Browns nudelbar in i Malmö Saluhall förra året. En omsorgsfull liten meny i asiatisk street-food anda med bas i det kinesiska, japanska och koreanska köket, vittnar om hantverk på absolut högsta nivå. Nudlar tillverkas färskt varje dag, ljuvlig buljong kokas från grund och lokalproducerade råvaror blandas med asiatiska inslag. Jag drömmer återkommande om shio ramen, biang biang mien och favoriten sötpotatisnudlar med ljummen sallad och krispiga tillbehör.Mer autentiskt än så här blir det inte och det enda jag saknar är rum för fler runt den lilla baren med vinkande lyckokatter för att beskåda det bästa som hänt regionen på den asiatiska matkartan. JA TACK!

Restaurang Quê

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Berghe
Anna Berghe
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro