ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är de bästa sommarklubbarna i Göteborg

Jesper Lögdahl · 22 Jun 2017
Uppdaterad 22 Jun 2017
Trädgård är en av klubbarna i sommar.

Trädgård är en av klubbarna i sommar. Foto: Instagram: @tradgarn_gbg


Den bästa tiden att klubba runt i Göteborg är ju under semestern. Här är Jesper Lögdahls tips på de bästa klubbarna i sommar.

klar

Artikellänk är kopierad

Port Du Soleil, Trädgårn, Nya allén 11.

Det här är en klassiker i nattklubbs-Göteborg som huserat på diverse olika platser runt om i stan. I år ligger den fast på anrika Trädgårn. På dessa tillställningar brukar det vara tokfest natten lång och dansar du dig inte svettig så blir du det av allt folk som trängs. På ett härligt sätt, ska påpekas. Sen är det en del roliga dj:s som besöker klubben på, företrädelsevis, fredagar i sommar. Otto Knows tittar in den 14 juli och Adrian Lux den 21 juli.

Colors, Bananpiren, Frihamnen.I tio år har den här totalt sinnessjukt populära sommarklubben bara pågått och pågått. Den har gått från att vara liten och okänd till att i dag vara monstruös med stjärnstatus. Här går gästerna i kläder med kvällens färg och det är en av fördelarna för då får man företräde in. Nu fattar alla namnet på klubben hoppas jag. Varje onsdag från och med nästa vecka håller Colors hov i Kajskjul 105 på Bananpiren och passa på att gå dit för det här året blir det sista. På premiären den 28 juni kommer bland annat hip hop/r&b-kollektivet WSTRN från London. Fuckin brilliant!

Heard not heard under the sun, Boulebar, Roselundsgatan 9I tisdags var det premiär för underbare Sebastian Kapocs nya klubb, Heard not heard under the sun, som han kör med Kaine Taylor. Det här är en finfin sommarklubb på Boulebars uteservering med tunggung i musiken, goda drinkar och fina människor. Och det bästa av allt, förutom Sebastian så klart, är att den pågår varje tisdag hela sommaren! Don´t miss it! #ftw

Trunkfunks glassterrass, Yaki-Da, Storgatan 47.Den 30 juni kör Dj Nibc och Nino El-Khoury, återigen, Trunkfunks glassterrass. Ett kanonställe för den klassiska förfesten. På premiären gästas klubben av australiensaren András som ställer sig bakom spelarna. En given glasskiosksvältare! Efter premiären så kan ni boka in 28 juli och 9 augusti då klubben återkommer till innergården, numera känt som Gården, på Yaki-Da.

Klubb(S), Lounge(s), Kungsportsavenyn 5.På torsdagar finns det ju nästintill bara ett ställe att gå på och det är Klubb(s) på Lounge(s). Här är partystämningen total och varje vecka är det succé. Mängder av sommarglada, festsugna och dansanta gäster. Tipset är givet: fira sommarens torsdagar här! Men, kom i tid för köbildning är vanligt utanför detta magnifika ställe.

Av Jesper Lögdahl, dj och chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro