ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är de bästa spa-upplevelserna i Malmö

Clara Sundelius och Zandra And · 8 Mar 2017
Uppdaterad 18 Apr 2017
Mossbylund är ett av tipsen från Lilla vardag.

Mossbylund är ett av tipsen från Lilla vardag. Foto: Pressbild


Vill du koppla av och varva ned på ett spa i helgen? Här listar Clara Sundelius och Zandra Andersson fyra alternativ från billigt till dyrt och från havsutsikt till rapsutsikt.

klar

Artikellänk är kopierad

Ystad Saltsjöbad Saltsjöbadsvägen 15, YstadDet mest självklara valet för dig som är ute efter en helhetsupplevelse. Här kan du välja mellan olika behandlingar, övernatta och gå ner i varv med havet som utsikt.

MossbylundMossbystrand, tre kilometer öster om Abbekås mellan Ystad och Trelleborg.Här kan du få turen att slippa trängas med andra och har därför möjlighet att gå ner i varv till fullo. Här erbjuds genuina upplevelser och Söndagsklippet är ett perfekt alternativ för dig som vill avsluta söndagen och påbörja den nya veckan på absolut bästa sätt.

KarlabyKroTommarpHit åker du med fördel när rapsen blommar, med rapsfälten som närmsta granne får du en spa-upplevelse som är utöver det vanliga. Menyn och den mat som erbjuds är ett stort plus i kanten.

GildaskolanGustav Adolfs Torg i centrala Malmö.Vill du ha ett lyxigt avbrott i vardagen är detta ett passande alternativ. Unna dig en behandling här till ett förmånligt pris.

Malmötips från Lilla Vardag, ett socialt nätverk bestående av instagramkontot @lillavardag och podcasten under samma namn som drivs av Clara Sundelius och Zandra Andersson.

klar

Artikellänk är kopierad

Clara Sundelius och Zandra And
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro