ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är de galnaste kontaktannonserna från Burning Man-festivalen

Matilda Bjerlöw · 7 Sep 2012
Uppdaterad 10 Sep 2012

"Man måste uppleva Burning Man för att förstå vad det är", sägs det. Men kontaktannonserna som ploppar upp i San Francisco efter den utflippade hippiefestivalen ger en hel del ledtrådar...

klar

Artikellänk är kopierad

På Burning Man finns det ingen dresscode.
På Burning Man finns det ingen dresscode.Foto: SCANPIX
Man kan komma så här, till exempel.
Man kan komma så här, till exempel.Foto: SCANPIX
Eller varför inte finna kärleken iförd indianskrud?
Eller varför inte finna kärleken iförd indianskrud?Foto: SCANPIX
Ökenvindarna kan ta dig vart du vill.
Ökenvindarna kan ta dig vart du vill.Foto: SCANPIX
Men ett hett tips för att stå ut i sandstormen är munskydd.
Men ett hett tips för att stå ut i sandstormen är munskydd.Foto: SCANPIX
Burning Man är en utflippad oas av konst, musik och andlighet.
Burning Man är en utflippad oas av konst, musik och andlighet.Foto: SCANPIX
Och det hela avslutas med att den 15 meter höga trägubben eldas upp, till publikens totala eufori.
Och det hela avslutas med att den 15 meter höga trägubben eldas upp, till publikens totala eufori.Foto: SCANPIX

En vecka om året samlas runt 50 000 människor mitt ute i Nevadaöknen i USA, för att uppleva allt och mer därtill på festivalen Burning Man. Det har kallats "världens konstigaste resmål" och San Francisco-bor brukar skämta om att den här veckan är den bästa på året – eftersom alla flummiga "burners" lämnar staden för att finna sig själva i Nevadaöknen.  Men veckan efter festivalen är faktiskt inte så tokig den heller. Det är nämligen nu som kontaktannonserna börjar ploppa upp i San Francisco. Och glöm det vanliga, trista "Man i beige kavaj som var på den och den bussen". För när när festivalrävarna försöker återfinna varandra gör de det med besked.Raven efterlyser sin själsfrände så här:"Jag hade lilaprickiga trosor utan gren, gulfjuniga steppskor och regnbågsfärgade knästrumpor med snirkliga peace-tecken. På mina bröstvårtor hade jag "disco pasties" (klistermärken som ser ut som discokulor, red anm.) och jag har galna dreads i olika färger. Du hade inga byxor men ett grönt bockskägg. Du hade ingen tröja men en komönstrad blazer, och fräcka tatueringar. Jag såg dig dansa hula-hula på den färgglada, flygande drake-konstbilen när jag cruzade fram genom sanddammet. Vi fick ögonkontakt men sedan sågs vi aldrig mer! Hoppas att universum för oss samman. Namaste. PS: Jag heter Raven. PS2: Vi sågs på Burning Man." Här är några andra godbitar:"Vi träffades på onsdagsnatten när vi dansade i Opulent-templet. Jag presenterade mig som Fuzzy och hade röda fjuniga byxor med hängslen, en grön monsterhatt, regnbågstofflor, blå hipsterglasögon, lilaprickig bandana, palestinasjal. Jag frågade om du ville gå på dejt med mig och du sa ja! Men sedan sågs vi inte mer...""Jag hängde ut från en av hoppborgarna när du körde förbi och tog en bild på mig, när jag låg och slappade. Du presenterade dig som Elle och sedan försvann du för att få en kroppsmålning. Du hade en härlig energi och var väldigt söt, och jag skulle vilja veta hur resten av din Burning Man var. PS: Jag skaffade aldrig den där örnkroppsmålningen som jag pratade om, tyvärr"

"Om du var på Burning Man vid slushen (krossad is-desserten, red anm.) på söndagen och kallade dig själv för "Ms Jackson" så ska du veta att 3-dolphins vill träffa dig igen. Du hade så sköna vibbar.""Vi träffades på "Oh No You Didn´t" på torsdagskvällen Snälla, kontakta oss. Allie och Tom"

Spana in fler udda annonser här.Matilda Bjerlöw

klar

Artikellänk är kopierad

Matilda Bjerlöw
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro