ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är de hetaste ryktena om Apples presentation

Fredrik Tideman · 28 Aug 2014
Uppdaterad 28 Aug 2014

Apple bjuder in till en presentation den nionde september. Här är produkterna det ryktas om att man kommer att lansera.

klar

Artikellänk är kopierad

I dag gick Apple ut med en inbjudan till en presentation i Cupertino, Kalifornien, den nionde september. ”Wish we could say more” lyder det kryptiska meddelandet i inbjudan.

Rykten om vad som ska komma att presenteras finns det dock gott om, här är några av dem:

Iphone 6

En ny modell av Iphone är det som med största sannolikhet kommer att visas. Flera olika bilder på Iphone 6 har läckt, men sanningshalten i bilderna kan som alltid ifrågasättas. Business Insider skriver att Apple troligtvis kommer att lansera två nya modeller med olika skärmstorlek, en på 4,7 tum och en på 5,5 tum. Skärmen på Iphone 5S är 4 tum stor.

En smart klocka

Efter att flera konkurrenter släppt smarta klockor så ryktas det om att även Apple tänker slå sig in på den marknaden. Redan 2011 ansökte man om patent på något man kallade ”iTime”. Så sent som i juli blev patentet godkänt.

►LÄS MER: Så här kan Apples smarta klocka se ut

En större Ipad

Igår rapporterade Bloomberg att Apple tänker lansera en större Ipad tidigt 2015. I så fall utökas sortimentet som redan består av den ursprungliga storleken (9,7 tum) och Ipad mini (7,9 tum). Den stora plattan kommer enligt Bloomberg att mäta 12,9 tum

Apples vd Tim Cook.
Apples vd Tim Cook.Foto: AP
klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro