ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är de skönaste danserna på Youtube

Tomas Lundin · 30 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL VIDEORNA

Många av de populäraste klippen på Youtube är danser. En del dansare är populära för att de är bra, andra för att de är bedrövliga. Här är några av de mest sedda.

Robot dance

Det här klippet börjar som en medelmåttig dansuppvisning, men halvvägs in kommer Mr Robot in på scen och tar över. Visningar på Youtube: Över 16 miljoner.

Evolution of dance

I det här klippet går dansande komikern Judson Laipply genom dansens utreckling, från Elvis flaxande ben, via Vanilla Ice och fram till Outkast.

Wedding got back

Det här bröloppsparet chockar gästerna när de i hemlighet har övat in koreografin från "Dirty Dancing". De fick vara med i "Oprah" och har följts av massa spinoffs på Youtube.Visningar på Youtube: Över 4 miljoner.

Harder Bodies Faster Stronger

De här tjejerna har övat in en dans till Daft Punks "Harder Better Faster Stronger". Men inte bara det, de visar texten med kroppen.

Visningar på Youtube: Över 2 miljoner.

Where The Hell is Matt?

Matt Harding reste runt jorden och dansade sin speciella dans på exotiska platser. Ett resebolag använde sen idén för en reklamfilm.Visningar på Youtube: Över 9 miljoner.

Thriller

Hundratals filippinska fångar framför här dansen från Michael Jacksons "Thriller". Det finns en mängd andra klipp där fångarna gör andra danser, men det här är originalet. 

Visningar på Youtube: Över 2 miljoner.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro