ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är de tävlande i årets "På spåret"

Katarina Matsson · 13 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Nu är det klart vilka som tävlar i årets "På spåret". Men den största nyheten i år är programledaren Kristian Luuk och domaren Fredrik Lindström.– Det kan bli en flopp, säger Fredrik Lindström.

Att fylla favoriterna Ingvar Oldsbergs och Björn Hellbergs skor är inte helt lätt. – Publiken får ha tålamod, säger Kristian Luuk. – Ingenting är nytt. Eller allt är nytt, men också som förut, fortsätter han.

Ny är också Kristian Luuks och fruns Carina Bergs son som föddes i september. – Det kommer gå utmärkt. Det blir några långhelger med inspelning i Göteborg men jag är hemma emellan. Han heter Holger. Åke Lo var ju redan upptaget, säger han och syftar på Mikael Persbrandt och Sanna Lundells yngste sons namn.

Om ni var ett av de tävlande paren, hur skulle det gå?– Kvartsfinal, någonstans där skulle det ta slut. Jag är inte så berest. Jag har inte varit utanför Europa, säger Fredrik Lindström

Här är alla tävlande

Syskon, makar och favoriter i repris – här är lagen i årets ”På spåret”:

• Filip Hammar, tv-profil/Fredrik Wikingsson, tv-profil. ”På spåret”-historik: Tredje gången gillt. – Vi såg förra årets semifinal som en liten seger. Nu är det final som gäller, säger pappalediga Fredrik Wikingsson, på plats med dottern Joni, nio månader.

• Lena Sundström, journalist, debattör, författare/Bosse Sundström, musiker i Bo-Kaspers Orkester. ”På spåret”-historik: Makar som debuterar. – Om Fredrik och Filip är Piff och Puff är vi Yoko (Ono) och John (Lennon), säger Lena Sundström och avslöjar att Bosse brukar vinna i TP på hemmaplan.

• Doreen Månsson, tv-profil/Hans Rosling, professor i internationell hälsa. – Vi är mest lika av alla deltagare, säger Hans Rosling.

• Jessika Gedin, skribent, översättare och litteraturrecensent/Hans Rosenfeldt, tv-veteran. ”På spåret”-historik: Finalister förra året men förlorade mot Lisa Syrén och Johan Wester

• Vanna Rosenberg, skådespelerska/Göran Rosenberg, journalist. "På spåret"-historik: Debutant/Deltog 2003

• Hélène Benno, tv- och radiojournalist/Peter Apelgren, komiker, programledare, konstnär. ”På spåret”-historik: Debutant/Deltog med Fredrik Lindström förra året.

• Johanna Koljonen, filmkritiker, författare/Marcus Birro, poet, debattör, författare. ”På spåret”-historik: Debutant/Deltog med Tina Ahlin förra året

• Jessica Zandén, skådespelare/Philip Zandén, skådespelare, regissör. ”På spåret”-historik: Syskon som debuterar.

• Alexandra Charles, legendarisk nöjesprofils och grundare av 1,6- och 2,6-miljonersklubben – lobbygrupper för kvinnors hälsa/Björn Ranelid, författare. ”På spåret”-historik: Debutanter

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro