ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är dejtingappen för dig som vill ha trekant

Alva Forsberg Fierro · 20 Jul 2015
Uppdaterad 20 Jul 2015
3nder som lanserades förra året i juli, fungerar ungefär på samma sätt som Tinder.

3nder som lanserades förra året i juli, fungerar ungefär på samma sätt som Tinder. Foto: All Over Press


Dejtingappen Tinder har revolutionerat mångas kärleksliv. Nu får den konkurrens av 3nder – appen för dem som är sugna på en trekant.

klar

Artikellänk är kopierad

Populära dejtingappar som Tinder och Happen gör det superenkelt att hitta nästa potentiella kärlek eller sexpartner i mobilen. Men det är inte bara singlar som vill ha lite kul.  3nder är appen som ska göra det lättare för både par eller singlar att mötas upp och ha en trekant.

LÄS MER: Tinderdejten skrev att Michelle var för tjock – här är hennes hyllade svar

Vare sig syftet är att ingå något seriöst, få en oskyldig flört för kvällen eller enbart få en självförtroendeboost, säger sig 3nder erbjuda någonting för alla smaker. Beskrivningen av appen lyder: ”Vi tror på kärlek bortom sociala normer. Med mig kan du träffa likasinnade människor och utforska din sexualitet, utan social press”.

3nder som lanserades förra året i juli, fungerar ungefär på samma sätt som Tinder. Du laddar upp foton på dig själv, fyller i en presentation och sedan sätter appen dig i kontakt med andra par eller singlar som delar dina önskemål – och som befinner sig i närheten. Sedan kan äventyret börja.

LÄS MER: Studie: Därför blir du beroende av Tinder

Finns det en app för att inleda relationer så är det kanske inte heller så märkligt att det numera även finns en applikation som hjälper dig att avsluta kärleken. Binder tillåter användarna att dumpa din partner genom ett högersvep. Det gör du genom att skriva namn, telefonnummer och kön på personen som du vill göra slut med.

Därefter väljer du ett skäl till varför du vill göra slut – sedan tar appen hand om resten. Bland skälen till att göra slut finns bland annat: "Om du var den sista personen på jorden skulle jag fortfarande göra detta."

LÄS MER: Över 400 svenska tjejers Tinderprofiler uthängda på blogg

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro