ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är den smarta sexleksaken som lär sig exakt vad du går igång på

Emma Björkman · 11 Nov 2014
Uppdaterad 11 Nov 2014

Foto: Meethum.com


klar

Artikellänk är kopierad

Ett gäng utvecklare tyckte att sexleksakerna på marknaden var som dåliga älskare. Så de tog saken i egna händer och har utvecklat en vibrator med artificiell intelligens som lär sig vad du gillar.

På hemsidan Meethum.com presenteras vibratorn Hum med orden: ”Världens första robotliknande artificiellt intelligenta vibrator. Den känner av dina rörelser och vibrerar tillbaka.” Sunny Allen, en av skaparna till sexleksaken hoppas att Hum ska bli ”vibratorernas motsvarighet till Iphone”, skriver Dailydot.com. – Första gången jag testade den skickade jag ett mejl till mina kollegor och skrev ”Grattis killar, ni har just uppfunnit en ny typ av sex”, säger Sunny Allen. Vibratorn är utrustad med knappar men tanken är att användaren bara ska sätta på den och sedan gör den allt jobb genom att känna av tryck från kroppen och ge olika typer av vibrationer som gensvar. – Sexleksakerna på marknaden fick mig att tänka på en dålig älskare. Du vet, helt självupptagen och bryr sig inte alls om hur det påverkar den andra personen. De bästa älskarna känner av dig, de ger gensvar, noterar, lär sig och utforskar. Så jag tänkte, kan du sätta alla de egenskaperna i en sexleksak? Vad är datorkoden som motsvarar att vara en bra älskare? säger fysikern Jonathan Driscoll som varit med och tagit fram Hum. Vibratorn är utrustad med sensorer som ger gensvar så fort användaren snuddar vid den. När trycket kring vibratorn ökar blir även vibrationerna starkare och rör sig upp och ner och i sidled för att imitera känslan av ett riktigt samlag. De närmaste veckorna ska skaparna bakom Hum starta en crowdfunding-kampanj på Idiegogo för att deras nya sexprodukt ska nå marknaden.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro