ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är det bäst att ta en aw i Göteborg

Jesper Lögdahl · 22 Mar 2018
Uppdaterad 22 Mar 2018

Foto: IBL


Det är lönehelg och dags för många att fira att jobbveckan äntligen är över. Här är helgens bästa tips på var du ska gå för att få en riktigt, riktigt härlig after work.

klar

Artikellänk är kopierad

Trädgårn, Nya allén 11.Vill du ha en aw modell större ska du ta dig till klassiska Trädgårn ikväll. Här är det ”Out of office”- after work som gäller för hela slanten. Ladda ner en app för att få tillgång till detta event och ha kul med dina kollegor och vänner. Det här brukar vara en rejäl partystarter som passar finfint efter en tuff arbetsvecka. Klackarna i taket!

Lounge, Kungsportsavenyen 5.Vill du dricka för halva priset samtidigt som du äter dig mätt på den svenska nationalrätten tacos, gå då till Lounge. Här har vi en aw som pågår fram till 22-rycket och det kan ju vara härligt. Ta med vännerna och ha en trevlig stund mitt på Avenyn med närhet till nattens alla festhållplatser.

Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10.För den som vill ha det lite bekvämare och sitta och uggla i en hotellsoffa så föreslår jag Clarion Post. Deras ”Post work” är välbesökt och härlig. Bra musik och alltid med fredagens specialdrink som går under namnet Post work cocktail. Har du dessutom varit på jobbresa och bott på hotell förlänger du arbetsveckan i några sköna timmar.

Olssons Vin, Tredje Långgatan 9.För den lite lyxigare aw:n passar Olssons vin perfekt. Här går det finfint att få ett glas skumpa eller ett lite dyrare vin tillsammans med en god charktallrik. Sitt i orangeriet och njut av våren som närmar sig med myrsteg. Detta är dessutom en bra plats för den som hämtat hunden på hunddagis. De fyrbenta vännerna är nämligen ytterst välkomna.

Boulebar Rosenlund, Rosenlundsgatan 8.Det är viktigt att inte ta ut sig allt för mycket efter en arbetsvecka, men lite sport kan man ägna sig åt och då är boule en perfekt syssla. Således ta er till Boulebar Rosenlund och kasta några klot samtidigt som ni tjötar om veckan som gått. Utmana kollegorna i en match så har ni något att snacka om på måndag.

Jesper Lögdahl, dj & chefredaktör World in Property

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lögdahl
Jesper Lögdahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro