ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är det nya sociala nätverket – med enbart emojis

Josefin Svenberg · 3 Jul 2014
Uppdaterad 3 Jul 2014

Varför skriva en lång kärleksförklaring när du kan skicka ett hjärta? Och varför skriva hej” när du kan skicka en vinkande hand? Snart lanseras det sociala nätverket där användarna endast kan kommunicera med emoji-ikoner.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alamy

En bild säger ju mer än tusen ord, åtminstone enligt ordspråket – men frågan är om en emoji också gör det? Förhoppningsvis går det åtminstone att ersätta ord med emojis, annars blir det svårt att använde det nya sociala nätverket Emojli.

Där går det nämligen bara att kommunicera med varandra genom hjärtan, blinkande smileys, tummen upp och andra emoji-ikoner.

Exakt hur Emojli kommer att se ut är oklart eftersom nätverket inte har släppts än, men skaparna Matt Gray och Tom Scott säger till nyhetssajten The Independent att allt är ”100 procent på riktigt” och att Emojli till en början kommer att släppas som en mobilapp.

– Sedan får vi ta det därifrån, säger Tom Scott till The Independent.

Redan nu ska över 10 000 personer ha registrerat sig på Emojlis hemsida för att bli medlemmar på det sociala nätverket. Naturligtvis får användarnamnet bara bestå av emoji-ikoner.

– Vi båda kom på idén ungefär samtidigt, men vi blev inte sålda på den förrän vi kom på att användarnamnen också skulle bestå av emojis. Då brast vi ut i skratt och insåg att vi var tvungna att genomföra det, säger Emojli-skaparna till Forbes.

LÄS MER:

Ge (o)vänner fingret med hundratals nya emojis

Här är de emojis vi använder mest

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro