ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är drömlägenheten – med eget hörntorn

Linnea Carlén · 27 Apr 2015
Uppdaterad 28 Apr 2015
Det är inte varje dag en vindsvåning med hörntorn är ute till försäljning. Nu säljs denna drömska lägenhet i Göteborg, för accepterat pris 3 125 000 kronor.

Det är inte varje dag en vindsvåning med hörntorn är ute till försäljning. Nu säljs denna drömska lägenhet i Göteborg, för accepterat pris 3 125 000 kronor. Foto: Janne Olander


Vad sägs som ett eget hörntorn dit du kan dra dig tillbaka och filosofera? Nu finns chansen att klippa en fantastisk vindstvåa – med fyra meter i takhöjd och ljus som strömmar in från alla väderstreck.

klar

Artikellänk är kopierad

– Den är verkligen speciell, det är väldigt sällan man ser den här typen av bostäder. Jag kan inte minnas att jag sett något liknande på väldigt länge, säger Maria Hamrén, ansvarig mäklare vid  Stadshem Fastighetsmäkleri , till Metro.

Den drömska lägenheten på 63 kvadratmeter är nu till salu för 49 368 kronor kvadratmetern, eller 3 125 000 kronor accepterat pris. Belägen i ett sekelskifteshus i Linnéstaden i Göteborg och med en hisnande utsikt över Göta älv kan denna vindsvåning onekligen beskrivas som något utöver det vanliga.

Maria Hamrén berättar att vardagsrumsdelen, som inryms i tornet, ger en härlig frihetskänsla.

Efter förra Hemnetsuccén – se bilderna inifrån nya gårdshuset

–  Genom vackra takkupor erbjuds en mäktig vy i flera väderstreck över Göteborg. Att få ett eget torn kan inte vara särskilt vanligt, utan något alldeles extra. Sen finns det andra detaljer som en murstock i sovrummet.

​Tvårumslägenheten ligger på Prinsgatan, ett stenkast från pittoreska Haga och med gångavstånd till populära Slottsskogen, känd för att husera utomhusfestivalen Way out West.

Inte helt oväntat är intresset för den stort.

– Det är ett bra intresse för bostaden och en stor nyfikenhet, något som man bland annat ser på det höga besöksantalet på Hemnet.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro