ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är Epsilons nya svenska Counter strike-femma

Erik Glanell · 3 Okt 2017
Uppdaterad 3 Okt 2017
Under Dreamhack masters i Malmö tidigare i år provspelade David "Jayzwalkingz" Kempner i Renegades. Men nu är han en del av Epsilons nya svenska laguppställning.

Under Dreamhack masters i Malmö tidigare i år provspelade David "Jayzwalkingz" Kempner i Renegades. Men nu är han en del av Epsilons nya svenska laguppställning. Foto: Adela Sznajder/Dreamhack


Lagets tidigare internationella spelare bänkas för att göra plats åt den nya blågula uppställningen.

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: Se Yacine ”yzn” Laghmari svinga mot proffsspelarna i Esport-tv!

Den svenska Counter strike-elitens ”farmarlag”, Epsilon, har återigen en svensk femma. Turerna kring laget har varit många de senaste åren och endast i kortare perioder har de lyckats hålla en intakt femma. Sedan har något av de svenska topplagen varit framme och norpat talang efter talang.

Senast i början av september fick laget se Fredrik ”freddieb” Buö gå till Godsent där han ersatte taktikgeniet Markus ”Pronax” Wallsten.

Laget som länge varit helsvenskt blev efter avhoppen mer internationellt när dansken Lasse ”maeVe” Elgaard, britten Owen”Smooya” Butterfield och rumänen Cosmin-Mihai ”COSMEEEN” Butuc gick med i laget.

Men de tre får alltså stryka på foten nu när organisationen tar in en helt ny svensk uppställning i sin Counter strike-sektion.

pil
Här är Epsilons nya svenska femma

Eric ”Ericip” TorssonAndreas ”moken” KarlssonKevin ”kevzy” NilssonGustav ”ZINKEN” BjörkDavid ”Jayzwalkingz” KempnerChristian ”Chrille” Lindberg (coach)

Den tidigare lagledaren André ”BARBARR” Möller som i mångt och mycket måste tillskrivas en stor del av lagets tidigare framgångar valde att inte förlänga kontraktet med organisationen. Men från Epsilons håll listas Möller som en avbytare.

I ett uttalande skriver Epsilon: ”André ‘BARBARR’ Möller begärde en paus, vilket vi gladeligen unnar honom efter sin exceptionellt långa period som en av Epsilon eSports stadiga pelare”.

Den nya uppställningen som innan värvningen till Epsilon spelade under namnet Snabbabrillor har en hel del tävlingserfarenhet och organisationen tror på en snabb utveckling.

”De har visat att de kan briljera. Det, tillsammans med den kända svenska hängivenheten, kommer göra det möjligt för dem att snabbt klättra i rankingen”, skriver de i uttalandet på hemsidan.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro