ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Facebook socialt på riktigt

Edvin Gepertz · 14 Okt 2011
Uppdaterad 14 Okt 2011
Sara Lindgren och Kira Carlsson ska socialisera på riktigt i kväll – med hjälp av kända Facebookinslag.

Sara Lindgren och Kira Carlsson ska socialisera på riktigt i kväll – med hjälp av kända Facebookinslag. Foto: Christina Blom


Testa de äkta varianterna av att gilla någon. Manuell facebooking ger umgänge på gammalt vis.

klar

Artikellänk är kopierad

Vare sig du är för ung eller bara inte kommer ihåg hur man gör för att skaffa en vän eller gilla något i verkligheten är det här något för dig. Med Facebook IRL kan du gilla eller pokea någon på riktigt. Nu anordnar Kira Carlsson och Sara Lindgren en kväll i Göteborg ämnad för umgänge i verkligheten. – Vi är väldigt sociala på internet men inte lika mycket ute och nätverkar i det vardagliga livet, säger Sara Lindgren. Men hjälp av lappar med välkända Facebookinslag som vänförfrågan, gilla, eventinbjudan och statusuppdatering är det tänkt att du ska släppa internet­spärrarna och våga vara mer social. Samtidigt som igenkänningsfaktorn innebär ett lagom stort steg för de som annars skulle lida av Facebookabstinens. – På det här sättet är det lättare att få kontakt med någon och skulle kunna fungera lite som en isbrytare, säger Kira Carlsson. Hur gör man om man vill ­köpa en öl då? – Då får man lov att köpa utan någon poke eller liknande, säger Sara Lindgren.

klar

Artikellänk är kopierad

Edvin Gepertz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro