ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är fem serier du ska streama om du saknar "Breaking bad"

Felicia "Fröken-tv" Johansson · 2 Mar 2017
Uppdaterad 2 Mar 2017
Behöver du fylla tomheten efter "Breaking bad"? Här är fem tips.

Behöver du fylla tomheten efter "Breaking bad"? Här är fem tips. Foto: Aflloverpress


Det känns som igår men det har gått fyra år sedan sista avsnittet av "Breaking bad" sändes. Saknaden sitter såklart fortfarande i men att det finns hopp och faktiskt andra serier som kan fylla tomheten. Här är Felicia "Fröken tv" Johanssons fem tips.

klar

Artikellänk är kopierad

”Better call Saul”Netflix. Har du verkligen svårt att släppa taget så borde en serie som faktiskt utspelar sig i samma universum som Breaking bad vara det rätta valet. Better call Saul följer advokaten Jimmy McGill innan han blev vår favorit advokat Saul Goodman.

”Sopranos”HBO Nordic. James Gandolfini spelar maffiabossen Tony Soprano i serien som är klassad som en av de bästa tv-serierna som någonsin har producerats. En serie som redan idag är en klassiker och som nog aldrig riktigt kommer att gå ur tiden.

”The Shield”C More. I the sheild får vi följa Vic Mackey, en Los Angeles polis som likt Walter går emot lagen för att skydda sin egen familj men som vi vet från vårt kära breaking bad så är det såklart för det mesta på både gott och ont.

”The wire”HBO Nordic. Dominic west (the affair) spelar huvudrollen i denna unika polisserie där man som tittare får följa både poliserna och brottslingarna. Serien är klassad som en av de bästa tv-serierna någonsin och inte utan anledning. Jag är helt övertygad att nästintill alla som gillade Breaking bad kommer att älska the wire.

”Narcos”Netflix. Baserad på den ökända knarkkungen Pablo Escobars liv. I huvudrollen får vi följa Steve Murphy, en narkotikapolis som till varje pris vill få fast Escobar, detta tillsammans med sin kollega Javier Peña. Det är en annorlunda serie med en fängslande handling, rekommenderar den starkt.

klar

Artikellänk är kopierad

Felicia "Fröken-tv" Johansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro