ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är förändringarna i Heroes of the storm 2.0

Erik Glanell · 26 Apr 2017
Uppdaterad 26 Apr 2017
Hjälten Genji gör entré i Heroes of the storm.

Hjälten Genji gör entré i Heroes of the storm. Foto: Blizzard


Blizzard har släppt en stor uppdatering till Heroes of the storm. Och det är flera stora nyheter som väntar spelarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Blizzards MOBA (Multiplayer online battle arena) Heroes of the storm släpptes 2015 och seglade snabbt in som en potentiell stortitel i e-sporten i och med intresset för liknande spel som League of legends och Dota 2.

Sedan dess har spelet vuxit och i dag är till exempel svenskarna i Fnatic ett av världens bästa lag i spelet.

Nu har e-sporttiteln också fått en stor och välkommen uppdatering som bland annat introducerar stora nyheter som den nya hjälten Genji, den nya kartan Hanamura och ett omgjort framstegssytem.

pil
Här de största förändringarna i Heroes of the storm 2.0

Framstegssystemet görs om. Nivåtaket som tidigare var level 40 tas bort och det är nu möjligt att fortsätta utvecklas. I det nya framstegssystemet slås alla dina hjältars nivåer ihop för att skapa en gemensam level som möjliggör större belöningar vid vissa milstolpar.

Loot-kistor. Genom att levla upp dina hjältar kommer du att bli belönad med loot-kistor som i stort sett kan innehålla vilket fynd som helst i spelet. Loot-kistorna går också att köpa.

Kosmetiska fynd. Med den nya uppdateringen introduceras även flera nya kosmetiska fynd som också går att få i loot-kistor. Emojis att skriva i chatten, grafitti att spreja på marken, rösteffekter till din hjälte och flaggor att markera dina framsteg med på slagfältet.

Nya hjälten Genji. Ni som har spelat Overwatch har kanske redan stiftat bekantskap med karaktären Genji. Nu finns cyborgninjan även som hjälte I Heroes of the storm. Genjis största fördel är hans stora rörlighet som gör honom till ett livsfarligt vapen på slagfältet.

Nya kartan Hanamura. Även här ett Overwatch-inspirerat moment i den nya uppdateringen. Hanamura är en dubbellanekarta som utspelar sig i området kring Shimada Castle. Målet är att eskortera ett objekt som i sin tur gör skada på fiendebasen om de lyckas nå ända dit, döda bossen Mega Enforcer och dra nytta av kartans legosoldater för att förstöra fiendelagets bas.

Ny valuta. Förutom att handla med guld, som tidigare varit standard i HOTS, finns det nu två nya valutor i spelet. Det ena är Gems som man köper med riktiga pengar för att i spelet kunna köpa skins eller andra saker som man inte orkar vänta på att få i en kista. Den andra valutan är Shards, som man får under tiden man spelar, och används för att köpa kosmetiska uppgraderingar.

LÄS MER
Experten om svenskarna i Dota 2-majorn

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro