ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är frisörsalongen för dig som hatar att småprata

Johan Wikén · 30 Nov 2015
Uppdaterad 30 Nov 2015
Frisörsalongen erbjuder en "tyst stol".

Frisörsalongen erbjuder en "tyst stol". Foto: Mathew Horwood/Rex


Hatar du att småprata hos frisören? Då är den här salongen i Cardiff perfekt för dig. De har nämligen inför en tyst stol” för de som verkligen inte vill prata.

klar

Artikellänk är kopierad

Många upplever det som jobbigt att känna sig tvingad att föra obekväma samtal hos frisören. Därför valde frisörsalongen Bauhaus i Cardiff i Wales att införa en ”tyst stol”. Tanken är att kunder som avskyr att småprata ska slippa det under klippningen.

LÄS MER: Busschaufförer: Det här stör vi oss på hos er resenärer

– Vårt team är fullt av utmärkta konversatörer, det är en viktig del i att vara en hårstylist, och de flesta av våra kunder älskar att komma in och småprata. Men samtidigt förstår vi att människor lever stressiga liv där de måste kommunicera med folk hela dagarna och vill ha lite lugn och ro, säger ägaren Scott Miller enligt Wales online.

Självklart måste frisören fråga hur kunden vill ha frisyren. Men därefter är det pratförbud om kunden har valt den ”tysta stolen”.

– Vi vill ta bort pinsamheten i det, och kunderna ska veta att vi inte blir stötta om de vill skippa småpratet som ofta förknippas med frisörbesök, säger ägaren.

►LÄS MER: Frisörskolan kostade 80 000 – men utbildningen var inte godkänd

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Wikén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro