ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är fyra gratisaktiviteter i Malmö

Aurora Percovich Gutierrez · 18 Jan 2018
Uppdaterad 26 Feb 2018

Foto: TT


Det sägs att gratis är gott och det kanske stämmer, men framförallt är det kanske ytterst aktuellt sista veckan innan lön på vad som sägs vara årets fattigaste månad. Malmö är fullt av roliga grejer att göra. Här kommer några tips på gratisaktiviteter.

klar

Artikellänk är kopierad

Gå på träningsmatch FC Rosengård B.I.FPildammsvägen 10, 211 46 MalmöFör den som älskar fotboll har träningsmatcherna satt igång. FC Rosengårds möter B.I.F lördagen den 27/1 på Malmö IP och på deras träningsmatcher är det alltid fritt inträde som gäller. Ta med en termos och en filt och heja på en av Sveriges bästa fotbollsföreningar och stadens stoltheter.

MåkläppenMåkläppen, 239 40 FalsterboFör friluftsentusiasten eller bara för den som vill titta på sälar är en utflykt till Måkläppen en bra destination. Måkläppen är ett naturreservat och en sandig halvö vid Falsterbonäset och du tar dig hit lättast med buss 100 eller bil. Packa matsäck, gummistövlar och kikare snarast, för sista chansen för säsongen att besöka Måkläppen är den sista januari. Tänk på att klä dig varmt för promenaden är lång!

Malmö KonsthallS:t Johannesgatan 7, 205 80 MalmöMalmö Konsthall ligger ett stenkast från Triangeln och är ett av Nordeuropas största rum för samtida konst. Sedan i höstas har besökare kunnat se verk av tre konstnärer som alla arbetar med grafiska och teknologiska tryckprocesser. Sista chansen att se utställningen Pressure imprint är den 28 januari.

Biblioteken i MalmöBiblioteken runt om i Malmö bjuder på mer än bara låneböcker och tysta lässalar. Det bjuds in till samtal, filmkvällar och sagostunder. I Malmö finns det 13 bibliotek runt om i staden, har du varit på alla?

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro