ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är fyra jullovsaktiviteter i Stockholm

Linnea Bergman · 21 Dec 2017
Uppdaterad 26 Feb 2018
I Stockholm finns det mycket att hitta på för barnfamiljen på lovet.

I Stockholm finns det mycket att hitta på för barnfamiljen på lovet. Foto: Alamy.


Julledighet betyder massor av tid tillsammans. Passa på att fundera över vad just er familj gillar att göra. Här är några tips på hur du maxar jullovet med barnen.

klar

Artikellänk är kopierad

Lär er klättra tillsammans

Karbin KlätterhallVästberga allé 60, Hägersten

Dästa av julmaten kan det vara kul att göra någonting aktivt tillsammans. Prova på klättring med hela familjen. Öppet varje dag under jullovet och med drop-in så att man inte behöver boka i förväg. Passar barn över sex år. 

Var nyfikna på museum

Tekniska museetMuseivägen 7, Norra Djurgården

Ta tillvara på barnens nyfikenhet och upptäckaranda och styr stegen mot ett museum. Tekniska museet har ett späckat julschema med alltifrån el-shower, workshop i att bygga julbelysning och VR-spel. I den aktuella utställningen Winter Games kan hela familjen prova olika vintersporter och utmana varandra på en femkamp.

Låt barnen leka av sig ordentligt

Energivägen 2B, TyresöKaatach

Låt barnen leka av sig på ett av Stockholms lekland. Under mellandagarna får Kaatach besök av en trollkarl, barnen kan gå på trafikskola eller se en piratshow. Stora ytor och gott om saker att sysselsätta sig med.

Odla er kulturella ådra

Kulturhuset StadsteaternSergels torg

Jullovet kan även innebära en chans att få vara lite kulturella. Passa på att besök ert lokala bibliotek och botanisera bland böckerna. På Stadsteatern kan familjen även gå på marionetteater, se Hayao Miyazakis film ”Ponyo på klippan vid havet” eller lära sig om dinosaurier under mellandagarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Bergman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro