ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är fyra saker att göra under löningshelgen i Malmö

Aurora Percovich Gutierrez · 24 Jan 2018
Uppdaterad 26 Feb 2018
Festsugen? I Malmö finns det flera saker att göra den här helgen.

Festsugen? I Malmö finns det flera saker att göra den här helgen. Foto: Shutterstock/IBL


Äntligen närmar sig januari sitt slut vilket för många betyder att lön och studielån har trillat in. För många innebär det att suget efter fest och skoj är på topp, vilket syns på helgens utbud av klubbar, festivaler och annat kul. Här kommer fyra tips på saker att göra i helgen.

klar

Artikellänk är kopierad

Eter Festival, Mejeriet, Stora Södergatan 64

För andra året bjuder Little Finger och Kulturmejeriet in till ”Eter Festival” – en 12-timmars festival som utlovar nya, konstiga och vackra ljud från södra Sverige och Danmark. Det är fri entré mellan 15-23 då festivalen pågår och därefter bjuds det in till efterfest fram till klockan 03.

Somewhere in Malmö Pt. 2, Inkonst, Bergsgatan 29

På lördag den 27/1 tar den danska independentfestivalen Somewhere över Inkonst lokaler och bjuder in till två dansgolv med techno i olika former som sägs få oss att drömma om sommaren. Inkonst har dessutom öppet till 04!

Nattstad, Moriskan, Norra Parkgatan 2

Fredagen den 26/1 sätter Nattstad Malmö igång sin fjärde klubbsäsong och denna gång med DJ Neyney & Maja Goffe. Det blir r’n’b, hiphop, dancehall, afrobeat, trap, grime och eklektiska rytmer. Och för de som älskar den kombinationen kan det vara bra att veta att Nattstad kör fyra fredagar under våren.

Emergenza Festival 2018, Babel, Spångatan 38

Emergenza Festival en musiktävling och festival för up and coming-band. Helgen vecka 4 (26/1 och 27/1) är första omgången och sen är finalerna längre fram i vår. I helgen kan du se korta spelningar från 15 akter från en massa olika genrer. Nästa deltävling är den 9/2 och även den på Babel.

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro