ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Gröna Lunds senaste konsertbokning

Emma Björkman · 29 Jan 2014
Uppdaterad 29 Jan 2014

Gröna Lund är i full färd med att sätta sommarens konsertschema. Nu är det klart att Flogging Molly återvänder till nöjesfältet.

klar

Artikellänk är kopierad

I juni för tre somrar sedan intog Flogging Molly Gröna Lund i Stockholm. Den 18 juni i år är de keltiska punkrockarna tillbaka för att ge en konsert på Stora scen. – De är ett fantastiskt band med en sådan jäkla energi. Sångarens mellansnack var magiskt och fångade verkligen publiken, säger Kenny Mattsson, programchef på Gröna Lund. Det irländsk-amerikanska bandet Flogging Molly började spela ihop 1997 och har sedan dess släppt fem album, varav det senaste ”Speed of darkness” kom 2011. Flogging Molly är Gröna Lunds senaste bokning inför sommarens spelschema som kommer att innehålla drygt 65 konserter. Hittills klara akter är Looptroop Rockers, Stiftelsen, Tom Jones, John De Sohn och Daniel Adams-Ray. – Vi har stora, internationella bokningar på gång, säger Kenny Mattsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro