ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är hans barbiehyllning av Rossana Dinamarcas talmans-diss 

Emma Björkman · 16 Dec 2014
Uppdaterad 16 Dec 2014
Det dröjde bara några timmar innan journalisten Ronny Larsson gjort en barbiehyllning av Rossana Dinamarca.

Det dröjde bara några timmar innan journalisten Ronny Larsson gjort en barbiehyllning av Rossana Dinamarca. Foto: Svt / Instagram.com/adollworldafterall


klar

Artikellänk är kopierad

Ronny Larsson.
Ronny Larsson.Foto: Privat.

Rossana Dinamarca (V) vägrade tilltala Björn Söder (SD) som talman. Nu har journalisten Ronny Larsson gjort en barbieversion av hennes protest och lagt upp på Instagram.  När Ronny Larsson , journalist och redaktör på tidningen QX , märkte att Rossana Dinamarcas  "Du är inte min talman"-replik mot Björn Söder ( SD) i riksdagen blev en snackis bestämde han sig för att hylla henne på sitt Instagramkonto Adollworldafterall.  – Jag tycker att det var en bra grej som jag stödjer. Han är inte min talman ​heller och det kändes som en viktig sak att göra, säger Ronny Larsson.  Metro har tidigare skrivit om hans Instagramkonto – där han låter barbiedockor tolka populärkulturella händelser från året som gått i en julkalender – efter att han återskapat Solange bröllopsbild, något som fick stor internationell uppmärksamhet.  ► Rossana Dinamarca vägrade tilltala Söder i kammaren: ”Du är inte min talman”

​​Svenske Ronny Larsson återskapade Solange bröllopsbild med barbiedockor – hyllas av stjärnan

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro