ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är HBO Nordic

Aron Andersson · 17 Dec 2012
Uppdaterad 17 Dec 2012
Serier i HBO Nordic

Serier i HBO Nordic


klar

Artikellänk är kopierad

I slutet av förra veckan gick så inbjudningarna till HBO Nordic äntligen ut. Många av de som längtat har förmodligen tillgång till tjänsten nu. Sedan tidigare fungerar HBO Nordic i Telias tv-boxar och i Samsungs smarta tv-apparater.

Tjänsten har fortfarande några begränsningar som är på väg att åtgärdas. Det finns en app för Android, men inte för IOS (den håller på att bli godkänd av Apple). Det finns inget HD-material på sajten, men det är på väg, det fungerar redan på Samsung-apparater.

Ovan ser ni utbudet av tv-serier i tjänsten. Där ryms både ”The Wire” och ”Six feet under”, vilka båda saknades när jag testade tjänsten via Telia-boxen för någon vecka sedan. Däremot finns inte exempelvis ”Curb your enthusiasm” eller ”The Wire”-föregångaren eller “The Corner”. Många konnässörer kommer säkert att hitta flera luckor, men de viktigaste programmen kommer troligvis att dyka upp.

På filmsidan ser det lite tunnare ut, men ändå acceptabelt. Jag räknar till 115 titlar och då finns även en del svenskt och några godbitar som eminenta ”Rumble Fish” eller ”Tillbaka till framtiden”-trilogin.

Men det är serierna som är styrkan här, där de finns tillgängliga redan dygnet efter att de sänds på amerikansk tv. Så här över julhelgerna är det kanske inte lika relevant, då jag gissar att det för de flesta handlar mer om att se om gamla klassiker eller kolla ikapp sådant som missats.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro