ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är hemligheten som hade gjort din barndom så mycket lättare

Aron Andersson · 27 Jan 2015
Uppdaterad 27 Jan 2015

Många har brottats med att undvika sköldpaddeskal och krossa tegel som Super Mario. Nu avslöjas ett hemligt knep som kunde gjort besvären med spelet så mycket mindre.

klar

Artikellänk är kopierad

NintendoMariofrustrationensköldpaddeskalMånga minns säkert med glädje sina timmar framför tv-skärmen tillsammans med och Super . Många minns säkert också av att dödas av ett i full fart. 

Nu har en användare på Reddit avslöjat något som de flesta förmodligen inte minns – eftersom det varit helt okänt för många Mariospelare. Den som dör i det första Super Mario Bros-spelet behöver inte alls börja om från första början. Genom att hålla in A-knappen och trycka på Start när du är i huvudmenyn får du börja om i samma värld som du dog.

Med hjälp av knepet slipper du alltså spela om alla de banor som behövs för att ta dig tillbaka till exempelvis värld 3 eller 4. Nu behöver vi bara ett lika enkelt knep för att få tillbaka alla förlorade barndomstimmar framför spelet.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro