ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är Ikeas nya påskharar i choklad – som du själv monterar ihop

Jesper Lindqvist · 20 Mar 2019
Uppdaterad 20 Mar 2019
En platt påskhare i choklad – som kunden själv måste montera ihop.

En platt påskhare i choklad – som kunden själv måste montera ihop. Foto: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT/Ikea


Platta förpackningar med saker som man själv monterar ihop, känns processen bekant? Nu har Ikea applicerat konceptet på sitt senaste godistillskott – en påskhare i choklad.

klar

Artikellänk är kopierad

Likt alla Ikeas produkter har även den chokladiga påskharen fått ett eget namn – ”Vårkänsla”. Men till skillnad från vanligt påskgodis har Ikea satt sin egen prägel på den här påskharen.

Först och främst är påskharen inte tredimensionell, som liknande påskgodis annars brukar vara.

Istället kommer chokladharen i ett helt platt paket, precis som många andra av Ikeas varor.

Men den välkända formen är inte det enda verktyg som Ikea har använt för att skapa igenkänning genom sitt nya godis. Den som tror att påskharen kan köpas hel tror nämligen helt fel.

Den kommer istället i tre delar, som godisälskaren själv får sätta ihop (om kunden känner att det är viktigt innan den konsumeras).

Oroliga köpare kan dock vara lugna – det behövs ingen insexnyckel för att montera ihop den chokladiga påskharen. Man behöver endast sätta på öron och ben på kroppen, sedan är påskharen färdigmonterad!

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Lindqvist
Jesper Lindqvist
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro