ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är kaféts egna gripande ord om mördade Lisa Holm

Emma Kirkhoff · 18 Jun 2015
Uppdaterad 18 Jun 2015
Lisa Holms arbetsplats berättar om det som hänt i ett inlägg på Facebook.

Lisa Holms arbetsplats berättar om det som hänt i ett inlägg på Facebook. Foto: Facebook/Polisen


Ett hav av blommor och ljus vittnar om den saknad som folk känner efter mördade Lisa Holm i Kinnekulle. Nu skriver 17-åringens arbetsplats – Café på klostret – att blomsterhavet inte kommer att finnas kvar för alltid, men att platsen förblir speciell. Den kommer alltid att vara en plats för att minnas Lisa”.

klar

Artikellänk är kopierad

Snart två veckor har gått sedan Lisa Holm försvann efter sitt arbetspass i Kinnekulle, och det var snart en vecka sedan 17-åringen hittades mördad i en lada inte långt därifrån. 

Efter att polisens avspärrningar har tagits bort håller Lisas arbetsplats Café på klostret i Blomberg återigen öppet, efter önskemål från Lisas familj.

LÄS MER
Här är polisens känslofyllda Facebook-inlägg om Lisas död

Men för kaféts personal är saker och ting inte som förut. Under rubriken ”Inte längre bara ett café” valde kafét igår att med egna ord berätta om allt som hänt i ett inlägg på Facebook:

”Café på klostret är inte längre bara ett café. Det är också en minnesplats för Lisa. Du är lika välkommen hit om du vill komma in och ta en fika eller om du bara vill stå utanför en kort stund, en lång stund eller en hel dag för att sörja, reflektera eller bara vara”, skriver man. 

Utanför kafét ligger ett hav av blommor och ljus som vittnar om det hemska som hänt, och om den saknad och sorg som folk känner efter Lisa.  

Café på klostret skriver att blommorna, ljusen och de vackra ord som folk har lämnat om Lisa inte kommer att finnas kvar för alltid.

”Däremot kommer den platsen alltid att vara en plats för att minnas Lisa och vi kommer att bära med oss den värme och omtänksamhet som har visats av såväl vänner och bekanta som av andra medmänniskor under de här dagarna”.

Sedan kafét lade upp inlägget på sin Facebooksida igår eftermiddag har det gillats av fler än 16 500 och delats över 800 gånger, och i kommentarsfältet delar folk med sig av sina tankar om mördade Lisa Holm och hennes sörjande familj. 

Metro söker Café på klostret för en kommentar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Kirkhoff
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro