ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Här är kändisar som har gått i sina föräldrars fotspår

Natalie Demirian · 9 Apr 2018
Uppdaterad 9 Apr 2018

Äpplet faller inte långt från trädet, och kändisar är inga undantag. Här är några av alla kändisar som har valt samma yrke som sina föräldrar.

klar

Artikellänk är kopierad

Cindy Crawford och Kaia Gerber

Cindy Crawford är en av de mest kända supermodellerna genom tiderna, och nu spås även hennes dotter Kaia Gerber att få en lysande modellkarriär. 16-åringen har redan gjort kampanjer för bland andra Chanel, Marc Jacobs och Versace.

Clint Eastwood och Scott Eastwood

87-årige regissören och skådespelaren Clint Eastwood har fem Oscarstatyetter i bagaget. Hans 32-årige son Scott Eastwood, som dessutom är en kopia av sin far som ung, är skådespelare och har bland annat medverkat i flera av hans pappas filmer.

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso

Artisten och mångsysslaren Pernilla Wahlgren har varit med i Melodifestivalen fem gånger och har som bäst kommit på andraplats med ”Let your spirit fly”. Sonen Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen i år och var även med ifjol.

Goldie Hawn och Kate Hudson

Den här mor- och dotterduon är troligtvis en av de mest kända. Skådespelarveteranen och Oscarsvinnaren Goldie Hawns dotter Kate Hudson gick tidigt i sin mammas fotspår. Det gjorde även hennes son, skådespelaren Oliver Hudson.

Yolanda Hadid och Bella och Gigi Hadid

Den före detta modellen och numera realityprofilen Yolanda Hadids döttrar Gigi Hadid, 22, och Bella Hadid, 21, är två av de mest kända modeller i världen just nu. Systrarna medverkar i kampanj efter kampanj för diverse modehus.

Smith-familjen

Skådespelaren och rapparen Will Smith är gift med skådespelaren Jada Pinkett Smith. Två av deras barn, sonen Jaden Smith och dottern Willow Smith, har precis som sina föräldrar, gett sig in i film- och musikbranschen.

Lisa Bonet och Zoë Kravitz

Skådespelaren Lisa Bonet fick dottern Zoë Kravitz med exmaken och artisten Lenny Kravitz. Zoë är i dag en framgångsrik skådespelare med roller i bland annat hyllade serien ”Big little lies” och i filmer som ”Divergent”.

Familjen Skarsgård

En sådan här lista är förstås inte komplett utan att nämna Skarsgårds. Pappa Stellan Skarsgård har sedan länge gjort sig ett namn i Hollywood med filmer som ”Will Hunting” och ”Mamma Mia!”. Hittills har fyra av hans åtta barn gått i hans fotspår: Alexander, Bill, Gustaf och Valter Skarsgård.

Maria Fahl Vikander och Alicia Vikander

Alicia Vikander vann en Oscar för bästa kvinnliga biroll 2016 för sin roll i ”The Danish girl”, och är nu aktuell som Lara Croft i ”Tomb raider”. Hon växte upp på teatern, då hennes mamma Maria Fahl Vikander har varit anställd vid flera av Sveriges teatrar.

Thorsten Flinck och Happy Jankell

Skådespelaren Thorsten Flincks dotter Happy Jankell, 24, debuterade som skådespelare år 2007 och har bland annat en av huvudrollerna i ”Ted – För kärlekens skull” och syns nu senast på teatern i ”Frankenstein”.

Donald Sutherland och Kiefer Sutherland

Golden Globe-vinnaren Donald Sutherland har skådespelat i mer än ett halvt sekel. Sonen Keifer Sutherland är mest känd för sin huvudroll i tv-serien ”24”, men har även gjort en hel del filmroller.

Tom Hanks och Colin Hanks

Oscarsvinnaren Tom Hanks, 61, är möjligtvis en av de mest älskade skådespelarna i Hollywood. Hans son Colin Hanks, 40, har en del att jobba på innan han når upp till sin pappas meriter, men är också skådespelare och har gjort roller i bland annat ”King kong” och ”Fargo”.

Helena Bergström och Molly Nutley

Regissören Colin Nutley och skådespelaren Helena Bergströms dotter Molly Nutley har gått i mammas fotspår som skådespelare. 23-åringen syns bland annat i ”Änglagård – tredje gången gillt”.

Melanie Griffith, Don Johnson och Dakota Johnson

”Fifty shades of Grey”-stjärnan Dakota Johnson har två skådespelande föräldrar. Pappan on Johnson är bland annat känd från ”Miami Vice” och mamman Melanie Griffith har varit med i ett 50-tal filmer, bland annat ”Working girl”.

Arnold Schwarzenegger och Patrick Schwarzenegger

”Terminator”-stjärnan och Kaliforniens före detta guvernör Arnold Schwarzeneggers 24.årige son Patrick är också skådespelare och har bland annat medverkat i ”Midnight sun och ”Stuck in love”.

Foton: Getty Images

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro