ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är kondomen som ska ge alla kvinnor orgasm

Emma Kirkhoff · 9 Apr 2015
Uppdaterad 9 Apr 2015
Den kvinnliga kondomen med inbyggd fjärrstyrd vibrator spås bli en succé.

Den kvinnliga kondomen med inbyggd fjärrstyrd vibrator spås bli en succé. Foto: AllOverPress/Ixu


En kondom med inbyggd bluetoothstyrd vibrator kan komma att revolutionera kvinnors sexliv. Företaget bakom den kvinnliga kondomen hävdar nämligen alla kvinnor som använder den får orgasm.

klar

Artikellänk är kopierad

Den nya hi-techkondomen för kvinnor är försedd med en inbyggd vibrator som styrs trådlöst via bluetooth.

En kvinnlig kondom, en så kallad femidom, ser ut ungefär som en vanlig kondom, men förs upp i kvinnans underliv och hålls på plats med hjälp av en ring som fästs runt slidmynningens utsida. Det är i den ringen som vibratorn i den nya kondomen ska vara inbyggd. 

Femidomer har funnits i ett par decennier men har aldrig slagit igenom i popularitet. Den första, som introducerades på preventivmedelsmarknaden för 20 år sedan, blev en flopp. Kvinnor som har testat kondomerna ska ha beskrivit det som att ha en plastpåse i slidan, enligt Dailydot.

Men om något år kanske populariteten kan komma att stiga. Ixu, företaget som tillverkar den vibratorförsedda femidomen ”Va wow”, tror nämligen att den kommer att bli en succé. 

– Inom fyra försök fick hundra procent av kvinnorna som använde kondomen orgasm. Och den gav fler kvinnor än män orgasm. Det visar hur kraftfull den här teknologin är, säger Brian Osterberg vid Ixu till Dailydot.

Med hjälp av kondomen ska kvinnans parter också kunna överraska henne med njutning – åtminstone så länge som hon befinner sig inom bluetoothuppkopplingens räckvidd.

För tanken är att partnern ska kunna ladda ner en app, berättar Brian Oesterberg för Dailydot.

– Kondomen skulle kunna kontrolleras från en Iphone eller en Apple watch. Man skulle kunna utveckla hur många appar som helst för det här.

Osterberg hoppas nu att den vibrerande femidomen kan vara på marknaden inom ett och ett halvt år. Men enligt Dailydot har företaget ännu inte fått produkten godkänd av Food and drug administration – USA:s motsvarighet till livsmedelsverket.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Kirkhoff
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro