ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är kvinnan som gift sig med sig själv

Åsa Larsson · 6 Okt 2014
Uppdaterad 6 Okt 2014
Kastandet av brudbuketten.

Kastandet av brudbuketten. Foto: Amy Grubb


Fotografen Grace Gelder har ingått äktenskap på alldeles egen hand.

klar

Artikellänk är kopierad

Bröllopsstassen.
Bröllopsstassen.Foto: Amy Grubb

Grace Gelder beskriver hur hon lyssnat på Björks låt Isobel på gymnasiet där en av stroferna lyder: "My name’s Isobel, married to myself", något som hon relaterade starkt till.

London-fotografen berättar för tidningen The Guardian hur hon byggt upp ett strålande förhållande med sig själv i sex år och att hon kommit fram till beslutet efter en tids självförverkligande.

Familjen hade sedan länge vant sig vid Grace förkärlek för det vilda och det märkliga. "Så länge du är glad, så är vi nöjda", var deras reaktion.

Efter friandet som skedde på en parkbänk på Parliament Hill till själva ceremonin i mars hann det dyka upp några tvivel på vägen om den stora gesten, men de överkoms.

Den stora dagen i mars hade allt, tyckte Grace Gelder, liksom hennes omkring 50 bröllopsgäster . Hon hade köpt ring, formulerat bröllopslöfte och kysste en stor spegel.

"Bara för att jag är gift med mig själv betyder det inte att jag inte är öppen för att dela ett bröllop med någon annan en dag", säger hon till The Guardian.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro