ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Malmös bästa karaokeställen

Aurora Percovich Gutierrez · 16 Sep 2017
Uppdaterad 16 Sep 2017

Foto: Focus Films/IBL


Ibland behöver vi känna oss som superstjärnor. Här tipsar Aurora Percovich om Malmös härligaste karaokeställen!

klar

Artikellänk är kopierad

ICEBergsgatan 27, 211 54 MalmöMitt på Bergsgatan i Malmö hittar du ICE och här hittar du karaoke varje fredag och lördag 22-04. Ibland får du vänta en stund på att få sjunga, ibland blir det en låt över som du kan låna och allt som ofta slutar det hela i allsång. ICE bjuder några gånger om året in till temafester och vad är egentligen roligare än att sjunga ”I’ll be ready” när det är Baywatchfest? Inget!

DEEPAmiralsgatan 20, 211 55 MalmöEtt stenkast bort från ICE (om man är sugen på karaoketurné) hittar man DEEP Nightclub. Här delar man scen med riktiga proffs och ibland möjlighet att få ris eller ros av karaokevärdinnan Francesca. Här känner du dig extra mycket som en stjärna eftersom du står på en scen. Deeps klubbutbud är i övrigt väldigt blandat och det märker man av bland de önskade låtar.

AZALEEClaesgatan 8, 214 26 MalmöPå Azalee kan du sjunga karaoke på fredagar och lördagar men även på onsdagar. Azalee har öppet till 01 så här funkar förfestkaraoken bäst. De har en egen app där du kan kolla öppettider och erbjudanden men också kolla igenom deras utbud av karaokelåtar så att du kan planera i förväg dröm!

SWING IN NIGHT CLUBMalmborgsgatan 7211 38 MalmöI Nöjeskvarteret Malmborgen hittar du cirka en miljon olika saker och bland dem en karaokebar. Utöver karaoken utlovas dansgolv med hits, Malmös högst belägna och uppvärmda utebar och goda drinkar under bar himmel. Här är åldersgränsen 30+ så själv har jag inte fått testa den men jag längtar.

klar

Artikellänk är kopierad

Aurora Percovich Gutierrez
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro