ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är mobbarens svar efter stormen kring Adelsköld

Fredrik Tideman · 25 Sep 2014
Uppdaterad 25 Sep 2014

Under onsdagen fick komikern Karin Adelsköld mycket uppmärksamhet efter att hon svarat en tidigare mobbare som undrade om hon kunde komma och göra stand-up. Nu skriver hon om vad mobbaren svarat henne efter uppmärksamheten.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Skrämdump/Facebook

Karin Adelsköld väljer att inte publicera hela svaret från mobbaren på sin facebooksida, men hon skriver att han bland annat tycker att hon skulle hålla sig till sanningen, att hon skulle tagit det direkt med honom och att hon skulle ha tänkt på hans son.

Däremot fick hon ingen ursäkt.

– Det var väl det jag kunde förvänta mig, jag misstänkte att han inte ville kännas vid vad som hade hänt, säger Karin Adelsköld till Metro.

I facebookinlägget skriver hon också att hon har fått mycket mail från personer som varit med om mobbning.

– Det som är positivt är att mobbning har kommit upp på agendan igen, det är många som har sagt att de har fått revansh själva även om det här var min personliga grej. 

Men hon säger också att hon lärt sig att det är komplicerat, i går gick hon ut och bad om ursäkt för att hon hängt ut personen som skrev till henne.

– Alla är offer och förövare. Det går snabbt att falla in i ett mobbingbeteende själv.

LÄS MER
Så hämnades Karin Adelsköld på sin mobbare
LÄS MER
Karin Adelsköld ångrar uthängningen av mobbaren
klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Tideman
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro