ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är nya ansiktet i Ica-reklamen: Klockrent samarbete”

Alva Forsberg Fierro · 16 Nov 2015
Uppdaterad 16 Nov 2015

Foto: Yotube skärmdump


Ica har värvat en av Sveriges största idrottsmän till sin reklamfilm.

klar

Artikellänk är kopierad

Ica har hyllats och vunnit flera priser för sina reklamfilmer som gästats av flera kända svenska ansikten. Sist ut är ishockeymålvakten Henrik Lundqvist , 33.

Han är NewYork Rangers ansikte utåt – men blir nu även Icas. 

►LÄS MER: Ica om att de ersätter gubbe med ny gubbe: Svårt att ersätta med mindre känd

Vi har tidigare sett honom skaka av sig mjället i schampoomärket Head & Shoulders reklamfilmer. Det gör han även i den senaste Ica-reklamen. När karaktärerna blir överlyckliga för att den första snön har kommit – visar det sig i stället vara mjäll som borstas från Henrik Lundqvists axlar. 

– Icas varumärke är så starkt att vi gott kan skoja till det och leka med andra varumärkens positionering. Våra reklamfilmer har haft gäster under åren och det blir kul när man lånar en karaktär från ett annat varumärkes tydliga identitet, säger Mats Liedholm, marknadsdirektör på Ica Sverige AB i ett pressmeddelande. 

►LÄS MER: Här är Ica-Stigs comeback i tv-rutan: ”Jag saknar Ica”

Henrik Lundqvist har sedan länge uppskattat Icas reklamfilmer.

– Icas reklamsåpa är en av de roligaste i Sverige och deras humor går hand i hand med den vi kör på i Head & Shoulders, så det var ett klockrent samarbete, säger Henrik Lundqvist om reklamfilmen.

Här kan du se filmen: 

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro