ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är nya Hearthstone-kortet Gonk, the Raptor

Erik Glanell · 26 Nov 2018
Uppdaterad 26 Nov 2018

Foto: Blizzard


Korten till nya Hearthstone-expansionen har släppts i etapper och nu är det Druidernas tur. Här är Gonk, the raptor.

klar

Artikellänk är kopierad

Vi har redan sett flera av de nya korten till Hearthstone-expansionen Rastakhan’s Rumble och nu kommer det ett till – Gonk, the Raptor.

Kortet tillhör Druid-klassen och blir ett välkommet tillskott för att bland annat rensa brädet… om man är villig att ta smällen.

Gonk, the Raptor låter din hjälte attackera en gång till för varje minion den själv eliminerat. Du måste alltså vara beredd på att ta skada för att göra den. För druider innebär det också en stark combo tillsammans med Claw.

En annan stark synergi är tillsammans med Twig of the World Tree. Med Gonk, the Raptor har du möjligheten att få en och samma runda lösa in Twig of the world trees ”deathrattle” som ger dig tio mana. Vilket om man har turen med sig öppnar för en del galna plays.

Tidigare under avtäckningsturnén för Rastakhan’s Rumble har även en del spännande kombinationer kommit fram. Bland annat Predatory Instincts som gör Gonk till en riktigt oerhört tankig best. Även Spirit of the Raptor som ger dig tillgång till fler kort tillsammans med Gonk, the Raptor.

Fler kort för Rastakhan’s Rumble kommer att avslöjas framöver.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro