ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är nya romantiska bilden på Amber Heard och Elon Musk

Hugo Ewald · 24 Apr 2017
Uppdaterad 24 Apr 2017
Enligt New York post ska Tusk ha fallit för Heard i samband med att de båda medverkade i filmen "Machete kills" 2013.

Enligt New York post ska Tusk ha fallit för Heard i samband med att de båda medverkade i filmen "Machete kills" 2013. Foto: Francois Mori/John Salangsang/Invision/AP/TT


Den inte särskilt välbevarade hemligheten att Amber Heard och Elon Musk dejtar ser nu ut att inte vara särskilt mycket av en hemlighet. Nya bilder visar de två kändisarna hand i hand i Australien. Och på Instagram ser Heard ut att bekräfta relationen.

klar

Artikellänk är kopierad

Hollywood verkar ha fått ett nytt par i formen av 31-åriga Amber Heard och Elon Musk, 45. I en serie exklusiva foton publicerade i New York postsyns skådespelaren och tech-miljardären gå hand i hand i Australien.

Och på Instagram publicerade Heard under måndagen en bild där de två syns tillsammans. På Musks kind syns ett kyssmärke från Heards röda läppstift.

https://www.instagram.com/p/BTP1xBzFke5/

Enligt New York post ska Tusk ha fallit för Heard i samband med att de båda medverkade i filmen ”Machete kills” 2013. De träffades inte i verkligheten, men Musk ska enligt tidningen via e-post bett regissören Robert Rodrigues att introducera dem.

Heard, känd från otaliga filmer och för sitt arbete för hbtq-personers rättigheter, kommer sedan tidigare från ett uppmärksammat äktenskap med skådespelaren Johnny Depp.

Elon Musk, som grundade bilföretaget Tesla och rymdföretaget Spacex, har sedan tidigare sex barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro