ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Här är pop up-butiken där du kan shoppa hållbart mode i Stockholm

Metro · 20 Jun 2019
Uppdaterad 20 Jun 2019

Foto: Weecos


Hållbart mode har ett växande intresse i modebranschen! Nu har marknadsplatsen Weecos.com öppnat en pop up-butik i Stockholm som du inte får missa. De har samlat kläder som alla har en hållbarhetsmärkning.

klar

Artikellänk är kopierad

Allt fler butiker lägger fokus på att tänka på miljön när det kommer till, bland annat, framställning av kläder och val av material. Men det är inte helt lätt att veta exakt vad man ska leta efter. Marknadsplatsen Weecos.com samlar hållbara produkter, så som kläder, smycken och heminredning, för att du lättare ska hitta produkter med en hållbarhetsmärkning. Nu har de även öppnat upp en pop-up store i Stockholm som du inte får missa!

Butiken finns att hitta på Sveavägen 22, i samma lokal som Happy Food Store. En unik chans att få känna på ett utvalt sortiment av kläder, accessoarer och smycken. I butiken hittar du etiska sportkläder från Népra, unika festklänningar från Miia Halmesmaa, färgglada leggings och collegetröjor från Tarttuva och bekväma vardagsfavoriter från Papu. Botanisera bland vackra inredningsföremål, som affischer och brickor med akvarellmålningar av Ester Visual eller nätta necessärer och väskor från Sagalaga Design. Spana också in Risakos söta små handväskor av återvunnen spets.

Gå dit och fynda hållbara produkter till dig själv eller som gåva – allt under ett och samma tak! Resten av Nordens största marknadsplats för etiskt mode och design hittar du online här på Weecos.com

pil
Weecos at Happy Food Store

Sveavägen 22

11157 Stockholm

Mån-Fre: 10:00-19:00

Lördag 10:00-18:00

Söndag 11:00-17:00

Weecos Store finns på plats endast till slutet av juni!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro