ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är publikens favoriter i Göteborg

Anneli Sandberg · 8 Feb 2013
Uppdaterad 9 Feb 2013
Sean Banan vinner överlägset i morgon – i alla fall om man får tro fredagens publik.

Sean Banan vinner överlägset i morgon – i alla fall om man får tro fredagens publik. Foto: Henrik Brunnsgård


Sean Banan var överlägsen favorit i Scandinavium efter det första publika genrepet trots strul med numret. Desto mer kärlek desto mer press på mig”, säger Sean.

klar

Artikellänk är kopierad

Publikstödet var enormt och barnen skanderade Sean Banans namn i arenan. Att det sedan visade sig att han vann Svenska spels publikundersökning efter det första publika genrepet var ingen större överraskning.

Han fick hela 40 procent av rösterna. På en andraplats kom Anton Ewald med 20 procent. Sean Banan själv tycker att favoritskapet sätter press på honom. – Desto mer kärlek desto mer press på mig att ge kärlek tillbaka. Med mycket kärlek kommer ansvar. Jag måste leverera och folk förväntar sig en show och det ska jag ge dem, säger han.

Under fredagens publika genrep hade han en hel del strul med det påkostade och minst sagt avancerade numret. Ljudet svajade vid några tillfällen och ett par byxor fastnade vid Sean Banans ben. – Byxorna fastnade, det måste ha varit en ond Eric Saade-demon som vägrade släppa. Jag ska modifiera byxorna med kardborre.

Kommer ni att få till numret i morgon?– Problem är till för att lösas och det ska vi göra. Svenska folket kommer hit för att se mig och det ska de få göra, lovar Sean Banan.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro