ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är sexleksakerna du kan hitta på Ikea

Suzann Larsdotter · 18 Apr 2018
Uppdaterad 18 Apr 2018
Plötsligt blir shoppingturen en kreativ lek.

Plötsligt blir shoppingturen en kreativ lek. Foto: Shutterstock/IBL


Tänker du att sexleksaker är något man köper på dyra specialbutiker? Då tror du fel! De mest intressanta och spännande sexleksakerna finns på helt andra ställen – som Ikea, Biltema eller Clas Ohlson. Här kommer sexologens hetaste tips.

klar

Artikellänk är kopierad

Besöker du närmaste bensinmack eller shoppingcentrum med föresatsen att hitta sexleksaker kan du se det vardagliga med helt andra ögon. En stekspade kan bli fett sexig och en förpackning tuschpennor ett verktyg för ett upphetsande förspel. Plötsligt blir shoppingturen en kreativ lek som ger hettande kinder och ansträngd andhämtning. Här är tips på oväntade platser för (billiga) och roliga sexleksaker:

1. Vaniljsex på IkeaEtt gemensamt besök på Ikea med de erotiska glasögonen på kan väcka många nya, fantasieggande känslor. Börja på möbelavdelningen – där kan ni fundera på vilken form av sex som passar i vilken möbel. Vid avdelningen för husgeråd finns mycket som kan väcka känseln på naken hud.Tips på ting: Med stuvbitar av tyg, iskuber eller brödpensel kan många sensationer väckas, som värme, kyla och kittlingar. Redskapen ger möjlighet att upptäcka mer om både din egen och din partners kropp – hela huden kan förvandlas till en enda erogen zon.

2. Erotisk illustration på Clas OhlsonGår ni till Clas Ohlson med föresatsen att hitta prylar som kan användas på ett sexuellt eller erotiskt sätt kommer många spännande idéer att dyka upp – till exempel kan ni fundera på vad varje avdelning har för sexleksaks-potential.Tips på ting: Använd en dammvippa för att väcka nervändarna på huden på din partners rumpa. Smiska sedan lätt med en vacker stekspade i akacia. Eller måla din partners nakna kropp med giftfria tuschpennor.

3. Go kinky på BiltemaOm du är typen som tänder på rasslande kedjor, krokodilklämmor och rep rekommenderas ett besök på Biltema. Här finns en bra kombination av ”snällare” saker samt mer hardcore-prylar som rep, vinchar och hakar för den som vill skapa en egen särskild vrå för sexlek.Tips på ting: En bindel för ögonen och bundna händer/fötter ger minskad rörelsefrihet, vilket kan göra att kroppens övriga sinnen förstärks. Din partner kan få ökad känslighet för beröring, dofter och ljud. En klädnypa på blygdläppar, förhud eller bröstvårta kan göra skön-ont. Men kom ihåg att grundläggande för bondage, dominans/underordning och sadomasochistiska lekar är ömsesidig tillit, respekt och omtanke.

klar

Artikellänk är kopierad

Suzann Larsdotter
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro