ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Stockholms bästa karaokeställen

Soraya Hashim · 29 Sep 2017
Uppdaterad 29 Sep 2017
Varning för extremt starka känslor på karaoke.

Varning för extremt starka känslor på karaoke. Foto: IBL/Privat


Glöm uteserveringarna, den tiden är förbi. Omfamna istället höstens kyla genom att knö ihop dig med dina bästa personer och vråla ut era starkaste känslor tillsammans. Nej, det handlar inte om sport – karaokens bästa säsong är äntligen här! Metros debattchef och mesta karaokehetsare Soraya Hashim tipsar om sina favoritställen.

klar

Artikellänk är kopierad

K karaokeOdengatan 87. Egna rum för 4-30 personer samt ett gemensamt rum.Hit hetsar jag Metros redaktion att hamna alldeles för ofta, alldeles för sent på kvällen. Man kan boka separata rum, men allmänna rummet är ställets kronjuvel. Kom i tid, det blir fullt fort och då riskerar du att missa min tolkning av Bon Jovis ”Always” (se bild).

Gröne JägarenGötgatan 64. Ett gemensamt rum. Tis-lör 21.00-00.45Gå hit om du alltid har längtat efter att höra någon growla Beatles ”Come together” (klart du har, du är väl inte knäpp!). Gemensamt rum med engagerad publik. Ibland känns det som att smockan hänger i luften, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak.

TolvArenavägen 69. Egna rum för 6-25 personer.Här finns bara separata rum vilket kan vara skönt om man är ny på karaoke. Hightechkänsla med möjlighet att justera tonart och välja låtar i en dator istället för ur en pärm. Visst, det känns väldigt framtid men hey, vi vande ju oss vid ljudboken också…

Nam KangBirger Jarlsgatan 38. En egen matsal med karaoke. Plats för 36 personer.Boka restaurangens chambre séparée och levla upp deras redan urgoda meny (man grillar sin mat i bordet!) med några timmars karaoke bara du och dina vänner. Har ni tur så kuppar någon av stammisarna in sig i rummet och drar av en K-pophit.

LÄS MER
Macchiato eller Ghiaccio? Metro reder ut kaffesorterna och trenderna

Kaffe Kaka och KaraokeEn gång i månaden på Morfar Ginko & Papa Ray Ray, Swedenborgsgatan 13. Se deras Facebooksida för info om kommande datum.Om du inte hatar att bli behandlad som en stjärna – alltså att en hel bar uppmuntrar, applåderar, dansar, jublar och sjunger med i din sång – så ska du kolla in den trevligaste klubben på den trevligaste baren.

Soraya Hashim

klar

Artikellänk är kopierad

Soraya Hashim
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro