ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Stockholms bästa vintagebutiker

Elsa Billgren · 3 Mar 2017
Uppdaterad 3 Mar 2017
Elsa Billgren delar med sig av sina favoriter av butiker.

Elsa Billgren delar med sig av sina favoriter av butiker. Foto: Myrorna


Programledaren och bloggaren Elsa Billgren har stenkoll på second hand. Här listar hon Stockholms fem bästa vintagebutiker.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Myrorna i Ropsten

Kolargatan 2Öppet mån- fre 10-18, lör 10-17, sön 12-16En av de bästa och största Myrorna. De har allt från balblåsor till barnkläder. Det är ett utflyktsmål som man åka till och roa sig på eftersom det är så stort. Här kan man också fynda av just den anledningen.

2. Stadsmissionen på NytorgetSkånegatan 75Öppet mån- fre 10-18.30, lör 11-17, sön 12-16Här finns det bästa, äldsta och roligaste av alla Stadsmissioner. Här är urvalet redan gjort och det går att hitta väldigt fina saker. Är man turist i Stockholm och vill besöka en vintagebutik så är det hit man ska gå då det finns mycket saker runt omkring att besöka också.

3. Beyond Retro i ZinkensdammBrännkyrkagatan 82Öppet mån- fre 11-19, lör 11-17, sön 12-16Det är den bästa vintagebutiken jag vet. Det är fantastiskt och fyllt med amerikanska vintagekläder för både män och kvinnor. Du kan hitta allt från partypaljettstassen till tuffa collagejackor. Fin amerikansk vintage!

4. Judits secondhandHornsgatan 75Öppet mån- fre 11-18.30, lör 11-16.30, sön 11-16En annorlunda butik. Den skiljer sig från de andra för att de köper in vintage från privatpersoner. De väljer därmed själva hur blandningen ska vara och det är som att kliva in i en dröm. Här finns märkesväskor, 20-tals klänningar, vackra smycken i en lyxig blandning. Det kostar lite mer än de andra eftersom de köper in allt men man vill ha allt där inne.

5. Old Touch i VasastanUpplandsgatan 43Öppet mån- fre 11-18, lör 11-15, sön stängtDet är en favorit och en av de första vintagebutikerna i Stockholm. Det är fortfarande bra priser och på fredagarna kan man få ett glas bubbel när man tittar in. Det är en väldigt personlig känsla. De har riktigt gamla grejer med god kvalitet. Här hänger alla vintagenördar!

klar

Artikellänk är kopierad

Elsa Billgren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro