ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är Stockholms sex bästa badplatser

Cassandra Lundgren · 2 Jun 2017
Uppdaterad 2 Jun 2017
Tantobadet är en av baden som man inte ska missa i sommar.

Tantobadet är en av baden som man inte ska missa i sommar.


Stockholm är utan tvekan en av världens vackraste sommarstäder och kryllar av bra badplatser. Här är Metro modes bästa tips.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Smedsuddsbadet på Kungsholmen

”Smedis” som det kallas är en riktig favorit i centrala Stockholm när det kommer till lata sommardagar. Den lilla och pittoreska badplatsen på Kungsholmen är väldigt full om sommaren men det går oftast att hitta bra platser ändå.

2. Tantobadet i Årstaviken

I Årstaviken hittar du en stor och finkornig strand med en generös gräsplätt, brygga, bastu, klättervägg och hopptorn. På badplatsen finns det även dusch och toalett.

3. Flatenbadet i Skarpnäck

Generös sandstrand för en härligt aktiv dag på stranden. Dyk i från hopptornet, träna på utegymmet eller utmana vännerna på beachvolley, tennis, boule eller minigolf. På Flatenbadet finns det även flera serveringar med mat, dryck och svalkande glass.

4. Blå Lagunen på Munsö

I det här gamla sandtaget finner du ett idylliskt strandbad mitt i den grönskande skogen på Munsö strax utanför Ekerö. Som namnet avslöjar gömmer sig där en blå lagun med kristallklart vatten. Ett besök är helt klart värt resan från stan på ca fyra mil. Här finns inga serveringar så ladda picknickkorgen med godsaker och förfriskningar.

5. Långholmens strandbad

Långholmen bjuder in till vackra promenadstråk, mjukglass i strut, brunch på uteservering (Långholmens Wärldshus) och inte minst, ett pittoreskt strandbad som gjord för en avslappnande semesterdag.

6. Fredhälls klippbadHär kan du och ditt sällskap leta upp er favoritklippa för att luta er tillbaka – hela dagen. Mat och dryck finns att köpa i området Fredhäll så stanna gärna för ”middag” och njut av den vackra solnedgången.

klar

Artikellänk är kopierad

Cassandra Lundgren
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro