ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Här är svenska uppfinningen som skyddar din mustasch från ölskum

Aron Andersson · 6 Nov 2015
Uppdaterad 6 Nov 2015

Foto: Odd Company


Har du en skäggig pappa som gillar öl? Då kan detta vara den perfekta farsdagspresenten. Mustaschskyddet sätter stopp för skummet.

klar

Artikellänk är kopierad

Den som någon gång druckit en väldigt skummig öl och samtidigt haft en riktigt härlig mustasch mitt i ansiktet vet att det inte är någon stor succé. Men nu finns en lösning.

Från svenska Odd Company kommer ”The Stache Shield”, alltså ett mustaschskydd. Det är tänkt att skydda mustaschen från allt möjligt, bland annat skummande öl. En samling på sajten Kickstarter har nu startats för söka finansiering för produkten.

►LÄS MER: Svensk rakhyvel gör succé på nätet – kapar hårstrån med laser

I en video och på bilder visas hur mustaschskyddet kan fästas antingen över mustaschen eller direkt ovanpå glaset. Men eftersom den lilla metallbiten som utgör skyddet är fäst i ett läderband går det även att ha runt halsen.

Men det finns mer än ölskum som riskerar fastna i mustaschen, till exempel senap, majonnäs eller hamburgerdressing. Men en av företagets grundare, Eric Calderon, säger till tidningen Café att en produkt är värre än andra.

– Det skulle nog vara kaviar. Den på tub alltså. Testa att äta en äggmacka med Kalles på utan att få världens mest stinkande mustasch. Det går inte, säger han.

Ett skydd kommer att kosta 150 kronor och 10 procent av intäkterna skänks till The Movember Foundation.

►LÄS MER: 12 uppfinningar som världen verkligen inte behöver

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro